Vicepremierul Paul Stanescu, la Bacau: "Nu doresc sa fiu prim-ministru. Sunt in bune relatii cu Mihai Tudose" / Liviu Dragnea a plecat pe usa din spate, pentru a evita presa - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 0,7377sâmbătă 19 oct 2019

Vicepremierul Paul Stanescu, la Bacau: "Nu doresc sa fiu prim-ministru. Sunt in bune relatii cu Mihai Tudose" / Liviu Dragnea a plecat pe usa din spate, pentru a evita presa

de Gabriel Pop Vineri, 12 ianuarie 2018, 21:25
- a A+
Imagine
Liviu Dragnea si a continuat, vineri, turneul in Moldova - dupa Suceava, liderul social-democrat a participat in aceasta dupa-amiaza la sedinta Comitetului Executiv al Organizatiei Judetene a PSD Bacau, care a avut loc la Centrul de Afaceri si Expozitii. Acesta s-a ascuns insa de ochii numerosilor jurnalisti prezenti, preferand sa plece prin spatele cladirii.In turneul sau, Dragnea este insotit de vicepremierul Paul Stanescu, ministrul Dezvoltarii Regionale, si de subsecretarul de stat in ministerul dezvoltarii, Adrian Gadea. Principalele subiecte discutate au fost, oficial, infrastructura judetului Bacau, autostrada Iasi - Brasov, programele depuse de primarii bacauani pentru obtinerea de fonduri in programul PNDL, dar si situatia politica. Conducerea organizatiei PSD Bacau, prin cuvantul senatorului Dragos Benea, a declarat ca "partidul are ultimul cuvant. Este putina ingrijorare pentru ca 2018 este un an neelectoral si partidul dar si guvernul trebuie sa trebuie sa puncteze la capitolul administratie. Aceste tensiuni politice nu fac bine nici partidului, nici guvernarii".

Vicepremierul Paul Stanescu, care a ramas dupa sedinta cu activul PSD sa semneze, in fata presei, contractul de finantare pentru proiectul "Rezerva de apa a municipiului Bacau", ce se va realiza prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), in valoare de 26 de milioane de lei, a declarat ca nu este interesat de functia de prim-ministru si si-a exprimat speranta "sa existe mai multa intelepciune in partid pentru aplanarea conflictelor".

Intrebat despre relatia sa cu premierul Mihai Tudose, ministrul Dezvoltarii a raspuns, sec, ca "relatia este buna". Paul Stanescu a afisat putina nervozitate in a raspunde la intrebari politice subliniind: "Suntem la semnarea unui contract, nu vreau sa mai fac declaratii de natura politica".

La sedinta Comitetului Executiv al Organizatiei Judetene a PSD Bacau au fost prezenti si o mana de activisti din societatea civila care au afisat bannere pe care se scria: "fara penali" si "nu vream sa fim o tara de hoti".


1261 de afisari


Pai moncher,
moka [utilizator], Vineri, 12 ianuarie 2018, 21:43
+3/3
Trebuia sa punctati de acum 1 an la capitolul administratie. De aia v-au ales oamenii - sa apropiati administratia de cetateni. Nu ca sa umblati cu fofarlica la legile justitiei si alte bazaconii pe care nu ma apuc sa vinle enumar acum fiindca le stiti si voi si populatia foarte bine.
Stanescu...., Stanescu parca e nume de
scaraotchi [utilizator], Vineri, 12 ianuarie 2018, 22:29
+2/4
"conational", nu-i asa? Sa improvizam putintel:

" Nu vreau mancati-as sa fiu Prim-Bulibasa,nu. Eu am venit aci cu safu' al mare, pupa-i-as portofelu' lui de barosan si cu Pardaillan nepota-miu, sa-i convingem pa crestinii astia ca si-a bagat coada shoshoiu' ala, ardel-ar focu' sa-l arda si acu' l-a suparat pe printisoru' nostru de-i foc si para.

Da nu-i problema ca a zas barosanu', manca-i-as.... dar lasa, ca scoate el bistarii de la ciorapu' lu' masa-mare de la Gratia si le da la crestini sa mananca si gura lor iar fearele ni le da noua. Cum care feare? Pai nu va spusai mai devreme - fearele de la Gratia, care pacatele mele altele, ca p-alea din triaj de la CFR-eu din Videle, de la duamna Carmen, pupa-i-as ..., le ciordiram de mult...."
comenteaza
Cookie Settings