Judecatorul Cristi Danilet ii cere presedintei Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania (UNJR), Dana Garbovan, sa faca publice numarul si lista cu membrii UNJR "despre care pretinde ca sunt judecatori", precum si "data ultimei adunari generale pe care a tinut-o si prin care a fost mandatata sa mearga la Parlament in numele acestor membri".

HotNews.roFoto: Hotnews

Danilet sustine ca "aceasta asociatie nu are mai mult de 3 membri activi si ca niciunul nu a mandatat-o pe doamna Garbovan sa consilieze Parlamentul cum sa modifice legile justitiei".

Cristi Danilet a facut aceste afirmatii intr-o postare pe Facebook, sambata.

"Am vazut intentia doamnei Garbovan ca nu stiu ce protocoale sa fie facute publice. Eu sunt judecator de penal si in numele si pentru mine nu a fost incheiat niciun protocol. Pot sa asigur de asta pe oricine.

Dar daca tot suntem la capitolul dezvaluirea informatiilor secrete: ii cer doamnei Garbovan sa dezvaluie public numarul si lista cu membrii UNJR despre care pretinde ca sunt judecatori, precum si data ultimei adunari generale pe care a tinut-o si prin care a fost mandatata sa mearga la Parlament in numele acestor membri.

S-ar putea ca publicul sa aiba o mare surpriza! Eu spun ca azi aceasta asociatie nu are mai mult de 3 membri activi si ca niciunul nu a mandatat-o pe doamna Garbovan sa consilieze Parlamentul cum sa modifice legile justitiei", a scris Danilet pe contul sau de Facebook.

Amintim ca sefa UNJR, Dana Garbovan, a fost prezenta la majoritatea sedintelor Comisiei speciale parlamentare in care s-a discutat modificarea legilor justitiei, comisie condusa de Florin Iordache. Ea a propus spre dezbatere mai multe initiative de modificare a legilor Justitiei, propuneri nesustinute de principalele institutii judiciare, dar preluate si aprobate de cei de la PSD si ALDE.