Puiu Hasotti a demisionat din PNL, pentru ca partidul nu mai seamana cu cel in care s-a inscris - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1289joi 22 oct 2020

Puiu Hasotti a demisionat din PNL, pentru ca partidul nu mai seamana cu cel in care s-a inscris

de N.O. Miercuri, 6 septembrie 2017, 21:18
- a A+
Imagine
Puiu Hasotti a anuntat miercuri seara ca a demisionat din Partidul National Liberal (PNL) la inceputul acestei saptamani, dupa 27 de ani activitate in cadrul formatiunii politice, pentru ca partidul nu mai seamana cu cel in care s-a inscris, relateaza Agerpres. Acesta a mai spus ca nu are de gand sa se inscrie in alt partid."Unele atitudini politice ale PNL fie nu le pot intelege, fie nu sunt de acord cu ele iar PNL-ul de astazi nu mai seamana cu cel in care m-am inscris eu", si-a justificat fostul parlamentar demisia intr-o nota trimisa presei.

In finalul mesajului, Puiu Hasotti dezminte zvonul, care circula deja la Constanta, potrivit caruia ar fi primit o oferta politica din partea ALDE, pentru a ocupa o functie in guvern: "Nu m-am inscris si nu am de gand sa ma inscriu intr-un alt partid. Doresc succes PNL!".

Puiu Hasotti a transmis in plic, la sediul filialei judetene Constanta a PNL, demisia sa din partid iar actualul lider al liberalilor constanteni, deputatul Bogdan Hutuca, a confirmat primirea documentului.

Puiu Hasotti are gradul de profesor universitar si a devenit membru al PNL pe 6 ianuarie 1990. A obtinut cinci mandate de parlamentar (de doua ori deputat si de trei ori senator), a fost vicepresedinte al PNL, ministru al Culturii si membru al Conventiei pentru viitorul Europei, organism care a lucrat la proiectul Constitutiei Europene, sub egida lui Valery Giscard d'Estaing.


2283 de afisariȚuști în PSD!
Ochii_pe_voi [utilizator], Miercuri, 6 septembrie 2017, 21:24
+13/17
uslaș-ule!
Normal
R.A.Muresan [utilizator], Miercuri, 6 septembrie 2017, 21:57
+13/15
Asta-i mafiotu' USL-ist care a pus umarul la demolarea ICR-ului, cea mai performanta institutie culturala pe care am avut-o vreodata.
Si cica mai e si profesor universitar...
inca 10 comentarii comenteaza