Liviu Dragnea despre desfiintarea Pilonului II de pensii: O prostie - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1185joi 22 oct 2020

Liviu Dragnea despre desfiintarea Pilonului II de pensii: O prostie

de G.S. Joi, 29 iunie 2017, 15:49
- a A+
Imagine
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca este "o prostie" desfiintarea pilonului II de pensii, potrivit Agerpres.


Intrebat cum comenteaza declaratia ministrului propus al Finantelor, Ionut Misa, dupa audierile din Parlament, conform careia Guvernul va desfiinta pilonul II de pensii, Liviu Dragnea a spus: "O prostie".

Pilonul II de pensii va disparea, urmand sa ramana doar Pilonul I si III, a spus joi viitorul ministru de Finante, Ionut Misa.

"La nivelul Pilonului II de pensii astazi sunt acumulate 40 miliarde lei. Din analiza pe care am facut-o impreuna cu colegii, pensia pe care a primi-o astazi un contributor la Pilonul II de pensii ar fi undeva la 25 de lei pe luna", a spus Misa.

El a precizat ca beneficiile pentru cel care contribuie la Pilonul II de pensii nu sunt foarte mari. "Luam in calcul de a da posibilitatea fiecarui contribuabil sa opteze catre Pilonul III de pensii, catre cel privat, sau sa mearga catre Pilonul I. Este alegerea contribuabililor", a spus ministrul propus al Finantelor.


13018 afisariloool
Dr.Mythnick [utilizator], Joi, 29 iunie 2017, 16:04
+17/17
Dragnea asta e dus cu pluta...

Ministrii PSD arunca cu variante si daca e ok, vine Dragnea si zice ca e ideea lui, daca se sparge oala, vine si zice ca nu e vina lui...

cat de prosti sunt votantii PSD ?
Adică el nu e de acord cu propriul guvern
mr_mojo [utilizator], Joi, 29 iunie 2017, 16:26
+17/17
Și peste 6 luni îl va da jos fără a fi șifonat deloc. O prostie dar se aplica; dacă iese, a fost ideea lui, dacă nu, a guvernului pe care îl remaniază sau îl schimba complet în câteva luni.
inca 11 comentarii comenteaza