Crin Antonescu il sustine pe Cristian Busoi la sefia PNL: "Are experienta politica si simt politic" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD duminică 27 sep 2020

Crin Antonescu il sustine pe Cristian Busoi la sefia PNL: "Are experienta politica si simt politic"

de Iulia Rosca Vineri, 5 mai 2017, 14:48
- a A+
Imagine
​Crin Antonescu, fost presedinte al PNL, a declarat ca il sustine pe Cristian Busoi pentru functia de presedinte al partidului, despre care a spus ca are si experienta politica si simt politic, dar si ca a fost un "partener onest" al sau in "toate bataliile politice" astfel ca are o "datorie morala" sa fie alaturi de el. Antonescu si-a anuntat public sustinerea la scurt timp dupa ce Busoi si-a anuntat candidatura, invocand in discursul sau sloganul folosit de Klaus Iohannis in campania pentru prezidentiale, "Romania lucrului bine facut".


"Sustin categoric candiatura lui cristian busoi si sunt una dintre persoanele pe care le-a consultat. Parerile vor fi intotdeuna impartite, in pnl cu siguranta eu am propria mea opinie bazata pe trei elemente. In primul rand, cred ca este timpul ca in fruntea PNL sa vina o figura mai nou mai proaspata, mai tanar. Cred ca dl Busoi are suficienta experienta politica, e un om care a crescut sub ochii mei 20 de ani, are simt politic.

In al doilea rand, in toate bataliile politice pe care le-am condus a fost un partener onest si pana la capat, cum nu au fost multi. Si am datoria morala sa fiu langa el.

In al treilea rand, ma nemultumeste ideea cum ca in spatele lui Busoi sunt cei rai, ca este omul sistemului, ca nu este cu personalitate, ca si cum am avea candidati eroi. Cred ca este o investitie pentru viitor, cu orice investitie exista risc, si cred ca la acest congres cel care va fi ales va avea sansa sa ofere dimensiunile personalitatile sale", a declarat Antonescu, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Intrebat despre Ludovic Orban, celalalt candidat din partea vechiului PNL, Antonescu a spus ca este un candidat cu sanse considerabile.


2497 de afisariCarismaticul Busoi
buncrestin [utilizator], Vineri, 5 mai 2017, 14:52
+17/19
Are, intr-adevar, fler pentru catastrofe politice si electorale. Este o carte perdanta din start. PNL are nevoie de un lider carismatic, dezinvolt si cu idei. Busoi nu are niciuna dintre calitatile astea. Cel putin la capitolul carisma Busoi este catastrofal...
Comment sters de user
zet [anonim], Vineri, 5 mai 2017, 15:00
+12/12
inca 6 comentarii comenteaza
Cookie Settings