Guvernatorul Deltei Dunarii, care il criticase pe Dragnea pentru partida de pescuit, a fost demis din functie - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1289joi 22 oct 2020

Guvernatorul Deltei Dunarii, care il criticase pe Dragnea pentru partida de pescuit, a fost demis din functie

de RH Marţi, 25 aprilie 2017, 10:37
- a A+
Premierul Sorin Grindeanu l-a demis luni din functia de guvernator al Administratiei Rezervatiei Biosferei "Delta Dunarii" pe Grigore Baboianu, care in urma cu doua saptamani i-a criticat pe premier si pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru faptul ca in loc sa promoveze pescuitul sportiv, s-au laudat cu zecile de stiuci capturate in Delta.


Baboianu a facut declaratiile critice la adresa premierului si a sefului PSD intr-un interviu la Europa FM.

Baboianu a fost inlocuit in functie de Malin-Matei Musetescu, potrivit unor decizii publicate in Monitorul Oficial luni seara. Malin-Matei Musetescu a fost redactor-sef al revistei SuperPescar. El este autorul mai multor texte specializate privind pescuitul. Iata aici un exemplu despre "Stiuca: oscilanta sau vobler" si "Alegerea nalucii in functie de culoare"

Intr-un document de pozitie al Asociatiai Salvati Dunarea apare numele Malin-Matei Musatescu printre fondatorii ONG-ului condus de Liviu Mihaiu. Nu e clar daca e vorba despre aceeasi persoana numita in functia de guvernator al Deltei, dat fiind ca exista o diferenta intre numele publicat in Monitorul Oficial (Musetescu) si cel din documentul ONG-ului (Musatescu).

Cele doua decizii au fost luate avand in vedere propuneri ale ministrului Mediului.


16006 afisariAstia cand 'prind' ceva
Koczka [utilizator], Marţi, 25 aprilie 2017, 10:40
+40/44
nu mai dau inapoi.
Parol
Mariusica.a [utilizator], Marţi, 25 aprilie 2017, 10:58
+29/31
Partid mai toxic ca PSD in Romania nu exista. Daca indraznesti sa iti exprimi o alta vedere decat cea a partidului si conducatorului sau, esti dat afara....shish, ce gunoaie de oameni
inca 36 de comentarii comenteaza