Doua avioane de lupta elvetiene au zburat la mica distanta de o aeronava guvernamentala ruseasca intr-o "verificare de rutina" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0034luni 25 ian 2021
​Articol actualizat

Doua avioane de lupta elvetiene au zburat la mica distanta de o aeronava guvernamentala ruseasca intr-o "verificare de rutina"

de Alina Neagu Sâmbătă, 19 noiembrie 2016, 17:53
- a A+
Moscova a cerut explicatii Guvernului elvetian dupa ce doua avioane de lupta elvetiene F/A 18 au zburat la mica distanta de un avion guvernamental rus care avea ca destinatie Peru, unde are loc summit-ul anual al Organizatiei Cooperarii Economice Asia-Pacific, anunta Reuters. La bordul aeronavei se afla o delegatie de ziaristi si oficiali rusi. (Rectificare: in versiunea initiala a stirii scria eronat ca la bord s-ar fi aflat Vladimir Putin).


"Ne-am exprimat surprinderea si am cerut explicatii din partea Elvetiei in legatura cu incidentul in care a fost implicat avionul guvernamental rus", au scris sambata pe Twitter reprezentantii Ambasadei Rusiei in Elvetia.

Guvernul elvetian a raspuns sambata, spunand ca a fost vorba despre o verificare de rutina a aviatiei sale militare. Doua avioane elvetiene de vanatoare au insotit aeronava guvernamentala rusa timp de sapte minute in spatiul aerian elvetian, a mai spus guvernul elvetian, citat de Reuters.


20032 de afisario ocazie pierduta
alter_ego2013 [utilizator], Sâmbătă, 19 noiembrie 2016, 18:01
+51/59
La naiba, n-au avut si elvetienii niste rebeli ceva sa dea jos avionul ala?! Dupa aia faceau o comisie de ancheta, dadeau vina pe omuletii verzi, pe conditiile meteo, pe ucraineni, pe reptilieni, dar macar scapau lumea de un dement...
ei..
hot news [utilizator], Sâmbătă, 19 noiembrie 2016, 18:05
+41/49
se pare ca,cand li se intampla lor nu prea le convine..doar ei au voie :))
inca 24 de comentarii comenteaza