Ultima masina implicata in accidentul de pe A2 a ramas cu kilometrajul blocat la 118 km/h. Primul sofer lovit: Am vazut ca este ceata si am redus la 30 km/h pe banda a doua - Hotnews Mobile
1 € 4,7287 1 USD 4,1834joi 20 iun 2019

Ultima masina implicata in accidentul de pe A2 a ramas cu kilometrajul blocat la 118 km/h. Primul sofer lovit: Am vazut ca este ceata si am redus la 30 km/h pe banda a doua

de V.M. Duminică, 6 noiembrie 2016, 12:41
- a A+
Imagine
Primul sofer care a fost implicat in accidentul de sambata, pe autostrada A2, un instructor auto care incerca sa ajunga la un parastas la Braila, spune ca se afla pe banda a doua a autostrazii si a redus viteza pana la 30 de kilometri pe ora atunci cand a vazut ca vizibilitatea este foarte slaba din cauza cetii, relateaza News.ro. De asemenea, surse din ancheta spun ca ultima masina care a intrat in vehiculele avariate si blocate pe autostrada a ramas cu kilometrajul blocat la viteza de 118 kilometri pe ora."Eram prima masina. A venit cineva din spate si m-a lovit. Eram la volan, circulam pe banda doi. Se poate circula si pe banda intai si pe banda doi. Nu eram stationat. Am redus viteza pentru ca scria pe panourile alea sa reducem viteza. Eu am redus viteza, imi apar viata mea. Nu aveam elev. Mergeam la Braila la o pomana", spune Ion Marin Tira, care este instructor auto.

Potrivit datelor din ancheta, Dacia Logan condusa de instructorul auto a fost lovita de un Volkswagen Golf. Surse apropiate anchetei arata ca ultima masina care a lovit blocul de masini avariate care erau pe autostrada avea kilometrajul blocat la viteza de 118 kilometri/ora.

In cursul serii de sambata au fost audiate 24 de persoane la sediul Politiei Autostrazi si urmeaza ca politistii sa ii citeze pe ceilalti martori atunci cand starea lor de sanatate va permite.

Directorul adjunct al Directiei Rutiere, comisarul-sef George Grigore, spune ca, incepand de luni, vor fi facute evaluari tehnice ale masinilor, iar dupa aceasta procedura vor putea fi restituite proprietarilor.

Accidentul de sambata dimineata este cel mai grav eveniment rutier produs vreodata pe Autostrada Soarelui, spun politistii de la Politia Rutiera. Patru oameni au murit, iar 56 au fost raniti.
34386 de afisari


D-asta avem accidente, instructori prosti!
SarbaLUIGhitza [utilizator], Duminică, 6 noiembrie 2016, 12:47
+68/114
Instructor auto pe banda de devansare cu 30km/h.
Eu stiam
Remulus si Rromus [utilizator], Duminică, 6 noiembrie 2016, 12:53
+56/66
Ca banda 1 e pt circulatie si banda 2 pt depasire, cu exceptie cand sunt 3 benzi si pot fi folosite primele 2 pt circulatie.

Oricum ce stiu eu e irelevant. Relevant e insa ca daca pe o autostrada chiar cu vizibilitate perfecta ai o masina care circula cu 30 km/h pe banda a doua este reteta optima pt accident pt ca un automobil care ca vrea sa il depasasca pe cel lent va avea o depasire prin dreapta si o plaja enorma de viteze intr-un timp foarte scurt, fiind posibil sa fie lovit din spate de cineva care merge cu 100 km/h pe banda 1.
inca 244 de comentarii comenteaza