Alexandra Stan, in lenjerie intima pe Facebook. Ce au remarcat fanii.Alexandra Stan a postat, sambata seara, o imagine provocatoare cu ea pe Facebook. Cantareata si-a facut u selfie in lenjerie intima neagra. Alexandra Stan a ales o tinuta sexy, neagra si un accesoriu auriu. Imaginea este una incitanta, iar privirea senzuala a artistei completeaza perfect tabloul. Daca multi dintre fanii ei au fost incantati sa o vada atat de sexy, ba chiar unii i-au recomandat calduros sa dea jos si ce mai are pe ea, altii au fost de parere ca tinuta nu o avantajeaza pentru ca nu are un bust voluminos, scrieLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Sanziana Buruiana a muncit cu spor la tara! A imbracat o salopeta minuscula si a inceput sa...Una dintre cele mai cunoscute asistente TV de la noi a decis sa uite pentru cateva ore de agitatia din Capitala, asa ca a mers pana la tara, acolo unde s-a apucat de cateva activitati specifice. Mai exact, Sanziana Buruiana le-a aratat tuturor, pe pagina sa de Facebook, in urma cu cateva ore, in dupa-amiaza de sambata, cum si-a petrecut sfarsitul acestei saptamani. Asistenta TV pare sa se fi pus serios de treaba, pentru ca mai intai a muncit cu mult spor pentru a face must, calcand strugurii cu in picioare, iar mai apoi ea a hranit animalele din respectiva gospodarie. Totusi, pentru toate aceste activitati, asistenta TV a decis sa poarte o salopeta minuscula, de culoare verde, care i-a pus in evidenta formele sexy, anuntaCancan.

Ce sani mari are Adda, la final de sarcina.Este in ultimele saptamani de sarcina si de-abia asteapta sa devina mamica. Chiar daca a asteptat 9 luni momentul in care isi va aduce baietelul pe lume, cantareata se bucura de ultimele momente din perioada in care inca il mai poarta in pantece. Adda radiaza de fericire in aceasta perioada, iar trupul ei nu s-a modificat numai in zona abdomenului. Solistei i-au crescut considerabil sanii de cand a ramas gravida, relateazaClick.

Show pacatos cu Loredana Chivu intr-o comuna din Gorj. A dansat toata noaptea in club.Loredana Chivu a fost vedeta unei petreceri organizate vineri in comuna Arcani din judetul Gorj. Blonda a dansat toata nopatea, spre deliciul barbatilor prezenti la eveniment. Loredana Chivu a intretinut atmosfera vineri noaptea intr-un club din comuna Arcani! La petrecerea "pacatoasa" au participat sute de tineri dornici sa o vada pe vedeta. Evenimentul a fost organizat de Isabela Staic, sosia Biancai Dragusanu, scrie publicatia Impact in Gorj, citata deLibertatea.

Imagini care iti taie rasuflarea din vila Mihaelei Radulescu.Paradis! "Cuibusorul" pe care si l-au construit la Monaco, Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner, este gata si iti taie rasuflarea. Si cu privelistea, si cu decoratiunile atipice. A stat sapte ani la bloc, in Monte Carlo (Monaco), intr-un apartament de 10 milioane de euro, iar vara aceasta s-a mutat cu iubitul Felix intr-o vila de vreo 10 ori mai scumpa, situata tot pe coasta mediteraneana. Panorama iti taie rasuflarea. Mihaela Radulescu (47 de ani) ne-a invitat in dormitorul ei, prin intermediul retelei de socializare Instagram, iar ceea ce vedem aici e inedit si extrem de scump. Veioza-pistol, semnata Philippe Stark, costa 1.200 de euro, iar pantofii cu toc cui, pe care vedeta ii tine in biblioteca, la capul patului, sunt niste exemplare superbe, de 700 de euro perechea, noteazaClick.