webRelease: Motocoasele dispun de preturi promotionale pe Magazialucostica.ro - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1382duminică 11 apr 2021

webRelease: Motocoasele dispun de preturi promotionale pe Magazialucostica.ro

de dorinaradulescu Joi, 19 mai 2016, 13:20
- a A+
Imagine
Aproximativ jumatate dintre motocoasele care se gasesc de vanzare pe site-ul Magazialucostica.ro au intrat la promotie. Fie ca se cauta motocoase pe benzina, motocoase electrice sau motocoase cu acumulator electric, se gasesc unelte de acest gen la pret redus. Aceasta oferta este primita foarte bine de gradinarii care vor sa isi tunda gazonul foarte bine fara un efort mare.

Aspectul ireprosabil al gazonului este un deziderat pentru orice gradinar care isi iubeste gradina. Indiferent daca aceasta este de dimensiuni mici sau mari, motocoasele disponibile la oferta de pe MagazialuCostica.ro tunde iarba la milimetru fara sa supuna manuitorul ei la efort.


Motocoasa pe benzina de pe Magazialucostica.ro si caracteristicile ei

· Motorul unei asemenea motocoase pe benzina are aprindere electronica total capsulata, deci porneste sigur si functioneaza fara perturbatii; datorita acesteia, arderea carburantului se va face corespunzator si emisia de gaze va fi una redusa.

· Manerul unei asemenea motocoase este circular daca se doreste lucrarea in spatii inguste, ergonomia acestuia oferind o usurinta in manevrarea cu finete astfel incat motocoasa sa ajunga sa tunda spatiile dintre gard viu, tufisuri, arbusti. De asemenea, manerul poate fi si maner standard, cu 2 coarne, de tip ghidon

· Pe portiunea dintre capul rotor si maner exista un sistem antivibratii a socurilor generate de motor asupra muschilor si articulatiilor; se bazeaza pe un tampon de cauciuc

· Majoritatea motocoaselor de pe Magazialucostica.ro au motoare in 2 timpi, dar sunt disponibile si 4 modele cu motor in 4 timpi

· Puterea dezvoltata de motor variaza in functie de model de la sub 1 CP la maxim 6 CP

Motocoasa electrica este ideala pentru marginile de gazon, pentru spatiul din jurul pomilor si a gradinilor de mici dimensiuni. Varianta de putere mica de motocoasa se numeste trimmer, iar Magazialucostica.ro comercializeaza si impune promotii si pentru motocoase si pentru trimmere. La aceste motocoase electrice, puterea dezvoltata variaza in functie de model de la 200 la 750 W.

Pe de alta parte, motocoasele cu acumulator sunt ideale pentru zonele de peisagistica ce impun tunderea fara zgomot. Durata de functionare este de 20-25 minute.

Cu cat se reduce pretul motocoasei pe Magazialucostica.ro?

Valoarea reducerilor prezente pe site poate atinge si 23%, reprezentand un procent important raportat la suma. De asemenea, exista o reducere si la un pachet de motocoasa + 1 litru de ulei de amestec + 1 rola de fir autocut, tot de 23%, persoanele interesate putand obtine printr-o singura comanda tot ce trebuie in activitatea de ingrijire a gazonului.

Faptul ca promotia atinge toate cele 3 categorii de motocoase de pe Magazialucostica.ro vine in avantajul gospodarilor indiferent de necesitatile acesteia de ingrijire a gazonului. Pentru spatii inguste, pentru spatii largi, pentru cei care se pot intinde cu cablul sau pentru cei care nu au posibilitatea sa faca zgomot in timp ce gradinaresc, exista preturi accesibile, de care oricine poate profita prin comandarea online a macar una dintre motocoasele de vanzare.

Din 2009, Magazia lu’ Costica, compania care detine Magazialucostica.ro ofera echipamente pentru gradinarit folositoare atat pentru proprietati private, cat si pentru activitatile persoanelor juridice. Magazia lu’ Costica poate fi contactata telefonic la numarul 0741.077.261 sau pe adresa de e-mail comenzi@magazialucostica.ro.238 de afisariNiciun comentariu
comenteaza