webRelease: Turismul medical incurajat de Happy Tour in colaborare cu guvernul de la Ankara - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1382duminică 11 apr 2021

webRelease: Turismul medical incurajat de Happy Tour in colaborare cu guvernul de la Ankara

de MihaelaMarilena Luni, 18 aprilie 2016, 15:16
- a A+
Imagine
Este bine stiut ca tot mai multi romani aleg sa se trateze de diferite boli in spitale sau clinici din strainatate. O tara preferata de romani atat pentru vacante de cinci stele, cat si pentru tratamente medicale, este si Turcia, iar numarul pacientilor romani ce prefera clinicile de aici este intr-o continua crestere.

Guvernul turc a luat hotararea de a acorda o reducere de 50% din pretul transportului pacientilor romani care aleg sa se trateze intr-una din cele 33 de clinici. In cadrul unui program special, ce este sustinut de guvernul din Ankara, pacientii care aleg una din clinicile inscrise in acest program vor plati la jumatate pretul biletelor de avion de la Turkish Airlines, daca aleg un pachet ce contine tratamentul medical si transportul.Beneficiaza de transport redus cu ajutorul agentiei de turism Happy Tour


In cadrul programului, vor beneficia de subventii toti pacientii romani care aleg una din cele 33 de clinici, indiferent ce tratament sau interventie chirurgicala aleg. Astfel, fie ca e vorba de interventii complexe, de un tratament de detoxifiere, de o operatie estetica sau de recuperarea medicala, toti vor plati cu 50% mai putin pentru transport, datorita parteneriatului dintre Happy Tour si guvernul turc.

HappyTour se numara printre cei zece operatori din lume acreditati de Turkish Airlines pentru vanzarea biletelor de avion pacientilor romani care sunt interesati de tratamente medicale in aceasta tara. Oferta introdusa de Turkish Airlines este valabila din luna martie a acestui an si este valabila pana la sfarsitul anului.


33 de clinici importante din Turcia afiliate programului de turism medical Happy Tour


Printre cele 33 de clinici aflate in programul de subventii al guvernului turc se numara nume precum Acibadem International Hostpital, Izmir Universitesi Medikalpark Hastanesi, Kent Hospital, Medical Park Antalya Hastanesi si Amerikan Hastanesi. Aceste clinici sunt disponibile si pentru clientii Happy Tour ce cauta tratamente medicale.

Anual, in Turcia, se trateaza peste 2000 de romani, iar pretul interventiilor variaza de la cateva sute de euro la cateva zeci de mii, in cazul interventiilor chirurgicale complexe.

Agentia de turism Happy Tour estimeaza ca in acest an va creste cu 40% numarul pacientilor romani ce vor alege clinici din Turcia pentru tratament.

Directorul de marketing al Happy Tour, Alexandra Mateuta, a declarat ca agentia de turism se va implica si mai mult pentru a oferi servicii pe segmentul business travel.


Agentia de turism Happy Tour

Tel: 021 9692

Email: vacante@happytour.ro


276 de afisariNiciun comentariu
comenteaza