PNL Bucuresti l-a desemnat pe Cristian Busoi candidat pentru Primaria Capitalei / Candidatura trebuie validata de conducerea partidului - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2570miercuri 20 oct 2021

PNL Bucuresti l-a desemnat pe Cristian Busoi candidat pentru Primaria Capitalei / Candidatura trebuie validata de conducerea partidului

de R.M. Miercuri, 9 decembrie 2015, 19:43
- a A+
Imagine
Organizatia PNL Bucuresti l-a desemnat miercuri pe Cristian Busoi drept candidat la primaria Bucurestiului, la alegerile care vor avea loc anul viitor.

"A fost un vot unanim" si este "o propunere pe care organizatia Bucuresti si-o asuma", a anuntat Busoi intr-o interventie telefonica la B1 TV.

"Din zilele urmatoare venim in fata bucurestenilor cu solutii la problemele mari cu care se confrunta bucurestenii", precum incalzirea, traficul sau poluarea, a adaugat el.

Busoi a mentionat ca propunerile facute de organizatia Bucuresti trebuie validate de Biroul Politic National al liberalilor.

Cristian Busoi a sustinut ca analiza sociologica comandata la nivel de partid a aratat ca "dintre cei 4 candiati inscrisi in cursa interna candidatura mea are cel mai mare potential ca si favorabilitate in randul electoratului liberal si nu numai".


4520 de afisariCristiaaaaaaaaaaaaaaan Busooooooi
Bazil [anonim], Miercuri, 9 decembrie 2015, 19:49
+21/21
Singura sansa pentru pnl sa termine pe locul 6 din 5 candidati.
garbage in, garbage out
mnicku [anonim], Miercuri, 9 decembrie 2015, 19:52
+19/19
n-au inteles nimic sagetutele .

pot considera ca au pierdut din start cu o astfel de mascota de ciocoi .
inca 40 de comentarii comenteaza