FOTOGALERIE 300 de persoane au protestat in fata ICR Londra, la o saptamana de la tragedia din Colectiv: "Luati spagi de milioane si romanii mor de foame","Coruptia ucide", "Tata, mama, imi iau tara inapoi" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3853miercuri 01 dec 2021

FOTOGALERIE 300 de persoane au protestat in fata ICR Londra, la o saptamana de la tragedia din Colectiv: "Luati spagi de milioane si romanii mor de foame","Coruptia ucide", "Tata, mama, imi iau tara inapoi"

de Red. Stiri Sâmbătă, 7 noiembrie 2015, 15:39
- a A+
Imagine
Circa 300 de persoane au protestat sambata, la o saptamana dupa incendiul produs in clubul Colectiv din Bucuresti, in fata sediului Institutului Cultural Roman din Londra. Mitingul a fost pasnic. Unii oameni auavut cu ei hartii cu mesaje precum: "Iesiti din casa, daca va pasa", "Luati spagi de milioane si romanii mor de foame","Coruptia ucide","The day we give in is the day we die", "We are not numbers, we're free". Spre final s-a discutat despre ce ajutor umanitar ar putea da sau cum sa ajute cu expertiza ca sa nu se mai intample asa ceva.


18:34
Londra: In fata ICR mai sunt vreo 100 de oameni, discuta ce ajutor umanitar ar putea da sau cum sa ajute cu expertiza ca sa nu se mai intample asa ceva.

17:20
Acum se afla in fata ICR Londra circa 300 de oameni, au format o coada sa semneze in cartea de condoleante, dar majoritatea pleaca dupa ce semneaza.


Protest Colectiv la Londra / Foto: Ioana Pera


Protest Colectiv la Londra / Foto: Ioana Pera

15:55 Numarul celor sositi a crescut la circa 200, ne transmite un participant la actiune. Este liniste, iar unii oameni au hartii cu mesaje precum: "Iesiti din casa, daca va pasa", "Luati spagi de milioane si romanii mor de foame","Coruptia ucide","The day we give in is the day we die", "We are not numbers, we're free".


Protest Colectiv la Londra / Foto: Ioana Pera


Protest Colectiv la Londra / Foto: Ioana Pera


Protest Colectiv la Londra / Foto: Ioana Pera

La actiune si-au anuntat participarea in jur de 1000 de persoane, insa pana la aceasta ora au venit in jur de 100 de persoane, potrivit estimarilor facute pentru HotNews.ro de un participant.

Vremea in Londra este mohorata, ploua in reprize.​


Protest Colectiv la Londra / Foto: Ioana Pera


3646 de afisariStrigatul tarii
micke45 [utilizator], Sâmbătă, 7 noiembrie 2015, 17:26
+3/3
Stimati prieteni,
Va propun sa se construiasca in p-ta Universitati un panou pe care sa se scrie pe puncte programul de reabilitare a tarii, toate puctele pe care strada le propune .Sa-i spunem : STRIGATUL TARII (ex) Vreau ca sa ramina in piata si sa aduca aminte politicienilor ce au de facut de acum inainte, iar noi pe baza acestui program sa-i putem tragem la raspundere, deca se abat de la el sau daca ne mint in continuare. Daca credeti ca ideea este interesanta trimite-o mai departe
solidaritate si strangere de fonduri uk
barascu mariana [anonim], Sâmbătă, 7 noiembrie 2015, 22:05
0/0
Societatea studentilor romani din Universitatea Southampton UK, RoSoc, au organizat deasemenea o actiune de solidaritate si strangere de fonduri pentru victimele incendiului din Colectiv

Pagina evenimentului, "Nobody Should die on the dansefloor", aici--> https://www.facebook.com/connectedforcolectiv/?fref=ts
inca 1 comentariu comenteaza