Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, s-a autosesizat in cazul Sorin Oprescu: Am inteles ca e foarte serios pus sub semnul intrebarii dreptul la sanatate - Hotnews Mobile
1 € 1 USD luni 21 iun 2021

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, s-a autosesizat in cazul Sorin Oprescu: Am inteles ca e foarte serios pus sub semnul intrebarii dreptul la sanatate

de R.M. Joi, 24 septembrie 2015, 12:33
- a A+
Imagine
Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, s-a autosesizat in cazul lui Sorin Oprescu si va trimite o echipa care sa analizeze conditiile in care este tinut in arest preventiv primarul suspendat al Capitalei.


"Am dispus sa efectuam mai mult de o ancheta, o vizita care trebuia sa fie inopinata. De dragul dvs si la presiunea dvs nu va mai prea fi inopinata", le-a spus Ciorbea ziaristilor.

Astfel, la arestul Capitalei se vor deplasa doi reprezentanti ai institutiei, un medic si un reprezentant al unui ONG specializat in astfel de chestiuni.

Victor Ciorbea a precizat ca a luat aceasta decizie dupa ce a constatat "ca este foarte serios pus sub semnul intrebarii dreptul la sanatate".

Intrebat ce se poate intampla in urma unei astfel de vizite, Avocatul Poporului a raspuns ca "s-ar putea face imediat o recomandare catre conducerea arestului actionand si pe linie ierarhica si se poate merge pana la varful ierarhiei, respectiv "minister, poate chiar mai sus, guvern, parlament".


10244 de afisari:-)
Soljenitin [utilizator], Joi, 24 septembrie 2015, 12:39
+51/51
Ce rapiditate pe amicul nostru klingonian! Cum sare el cu pieptul dezgolit ca sa apere tovarasii intru ciordeala!

Abia astept sa zbori si tu in vreun zdup, ciorbeo!
de aceasta relicva cand scapam?
alter_ego [anonim], Joi, 24 septembrie 2015, 12:47
+44/44
cat mai sta acest jeg de om pe un scaun mult prea mare pentru el?
inca 35 de comentarii comenteaza