Presedintele Asociatiei Secular-Umaniste din Romania (ASUR), Toma Patrascu, a postat pe pagina sa de Facebook o inregistrare in care un preot refuza sa foloseasca o lingurita adusa de o enoriasa pentru impartasania copilulului. Peotul le explica enoriasilor veniti la slujba ca el niciodata nu s-a imbolnavit de la impartasanie si ca, daca "nu crezi asta..., esti departe! Nu esti om!".

Reactia unui preot la solicitarea de a folosi o lingurita separata pentru o impartasanieFoto: Captura video

Sf. Dezinfectant

Fanaticul nu-si pune intrebari, nu are dubii. El este stapinit de certitudini. El STIE; lui i-a fost revelat Adevarul (intotdeauna cu a mare!)...Realitatea? O iluzie! Bacterii, virusi?... Ce sint astea? Pasteur, Koch?... Cine?!? Nu scrie de ei in Biblie!Tot ce-ti trebuie este Isus Hristos! Fie ca este sub forma de solutie, gel sau spray, El te protejeaza! (Amin!) Doua picaturi sau un puff si 99,99% din bacteriile cunoscute ajung direct in Iad (Aleluia! Fie numele Domnului laudat!)Daca nu crezi asta, s-a terminat! Nu crezi asta..., esti departe! Nu esti om! AMIN!Va las sa va "delectati" cu reactia prea-sfintului parinte atunci cind o brava enoriasa are indrazneala sa aduca de acasa o lingurita pentru impartasania copilului.

Posted by Alexandru Toma Patrascu on Friday, 31 July 2015

  • Raspunsul unui preot la solicitarea unei enoriase de a folosi o lingurita diferita pentru impartasania copilului

Parinte... o lingurita...

Eu ma impartasesc...

Eu ma impartasesc, si parintele, si dvs., e adevarat, cei care va impartasiti de sarbatori, dupa sute si mii.

Eu ma impartasesc duminica dupa duminica dupa cel putin zece, cincisprezece care vin in biserica. Credeti-ma ca m-am imbolnavit de toate lucrurile din lumea asta datorita nepriceperii, a faptului ca sint nevrednic, a faptului ca nu ma protejez cum trebuie, ca nu sint atent, ca nu am grija de sanatate.

Niciodata nu m-am imparta-imbolnavit de aici! Niciodata!

Pentru ca aici e ISUS CRISTOS! [AMIN! se aude din public]

Daca nu crezi asta, s-a terminat!

Niciodata! ?i o spun, pe unii o sa-i sochez, dar, sa stiti ca aici vin si oameni bolnavi de SIDA si oameni bolnavi de multe altele.

Nu m-am imbolnavit niciodata din pricina asta pentru ca aici este Isus Hristos.

Nu crezi asta..., esti departe! Nu esti om!

Asa se face, doamna! AMIN!