webRelease:Bateriile auto Rombat reprezinta alegerea perfecta pentru masina ta - Hotnews Mobile
1 € 4,8068 1 USD 4,4186vineri 28 feb 2020

webRelease:Bateriile auto Rombat reprezinta alegerea perfecta pentru masina ta

de dorinaradulescu Miercuri, 29 iulie 2015, 15:54
- a A+
Imagine

Intotdeauna trebuie sa alegeti corect tipul de baterii auto Rombat de la Baterix potrivit masinii dumneavoastra. Nu este o mare greseala daca alegeti baterii auto Rombat de la Baterix mai mare ca si capacitate, dar nu mai mult de 30% decat cea prescrisa de fabricant. Atentie mare sa nu cumva sa cumparati baterii auto Rombat de la Baterix sub necesitatile automobilului dumneavoastra.
Efectuati verificarea tehnica obligatorie impusa la cumparare, sau in termen de 5 zile lucratoare, respectand in totalitate intructiunile de montaj si exploatare.
Bateriile auto Rombat comandate online de la Baterix sunt fie incarcate deja cu electrolic, fie sub forma de gel, fie cu electrolitul atasat in recipient speciale. Toate aceste baterii auto Rombat de la Baterix au fost depozitate intr-o incapare uscata si inchisa, cu temperaturi intre 5 si 30 grade, ferrite de radiatii solare, caldura, acizi, uleiuri etc.

Dupa ce este cumparata, este indicat ca orice baterii auto Rombat de la Baterix sa nu fie depozitate mai mult de 6 luni, pentru a le pastra in parametrii functionali. Magazinul online Baterix prezinta cea mai noua oferta de baterii auto Rombat cu cea mai mare garantie.


Pentru a incarca orice fel de baterii auto Rombat de la Baterix, polul + se leaga la polul + al redresorului, iar polul -€“ se leaga la polul -€“ al redresorului. Atentie mare caci incarcarea se produce cu dopurile scoale la bateriile auto cu busoane, de aceea, recomandarea specialistilor este sa cumparati baterii auto de la Baterix capsulate care sa nu necesite scoaterea dopurilor. Timpul de incarcare variaza in functie de capacitatea bateriei auto. Daca aceste baterii auto Rombat de la Baterix sunt complet descarcate, va dura intre 36 si 48 de ore pentru o incarcare completa.


Atentie caci bateriile contin electrolit, adica acid sulfuric. Acesta poate cauza rani grave. Daca acidul v-a atins ochii, spalati-va cu multa apa si mergeti urgent la medic. Nu lasati bateriile la mana copiilor, nu folosti foc in preajma bateriilor.

Avantajul mare al bateriile auto de la Baterix este ca montarea este gratuita. Cumperi orice baterie auto de pe www.baterix.ro si specialistii de la magazinul online ti-o monteaza pe loc.303 afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings