webRelease: Copilul tau merita o educatie buna - gradinita particulara Art Play - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1382duminică 11 apr 2021

webRelease: Copilul tau merita o educatie buna - gradinita particulara Art Play

de dorinaradulescu Joi, 23 iulie 2015, 10:52
- a A+

Odata ce cei mici cresc, mersul la gradinita reprezinta un pas inainte pentru educatia pe care urmeaza sa o aiba. Astfel, alegerea gradinitei in care cei mici incep sa deprinda abilitati si sa isi mareasca capacitatea de dezvoltare si cunoastere si vor incepe sa isi petreaca o mare parte din timp departe de parinti. De aceea, toti parintii vor o gradinita buna din Bucuresti unde copilul lor sa se simta ca acasa. Art & Play Kindergarten este cea mai potrivita gradinita pentru acest lucru.


Art & Play Kindergarten este o institutie certificata in buna crestere si buna educatie a celor mici, fiind formata dintr-un personal califcat cu o vasta experienta in domeniul invatamantului. Astfel, se acorda o mare atentie comunicarii cu cei mici, ajutand la formarea unei educatii bune. Gradinita Art & Play din sectorul 6 detine o paleta larga de activitati si programe de dezvoltare personala pe care le pune la dispozitia prescolarilor.

Art & Play este o gradinita care detine si program after school, pentru ca parintii sa isi poata desfasura activitatile profesionale intr-o maniera optima, timp in care micutii lor se vor afla sub atentia sporita a personalului Art & Play. In tot acest timp, cei mici vor face tot felul de activitati prin care le vor spori creativitatea, imaginatia si comunicarea cu cei din jurul lor.


Pentru ca Art & Play Kindegarten este o gradinita privata din Bucuresti, copilul tau se va afla mereu in centrul atentiei. Datorita acestui lucru, parintii pot sta linistiti pentru ca cei mici vor deprinde o educatie excelenta prin care isi vor dezvolta cunostintele si abilitatile in cele mai optime modalitati si cu cele mai mici tarife.


In centrul atentiei aceste gradinite din Bucuresti este chiar copilul, motiv pentru care puteti fi sigura ca micutul dumneavoastra va deprinde o educatie excelenta, dezvoltandu-si abilitatile si cunostintele in cele mai optime modalitati si cu cele mai mici tarife dintre toate gradinitele din Bucuresti.


Despre gradinita Art & Play
Art & Play Kindergarten este gradinita din sectorul 6 care si-a propus sa ii ajute pe parinti prin oferirea celor mai bune si rentabile servicii. Dorindu-si sa le traseze micutilor drumul catre succesul educational, Art & Play este locul perfect in care juniorii vor avea parte de cea mai frumoasa perioada a copilariei, imbinand dezvoltarea abilitatilor cu jocurile interactive! Pentru a intra in contact cu unul dintre reprezentantii gradinitei din Bucuresti, puteti accesa site-ul http://www.art-play.ro/ sau puteti apela numerele de telefon 0760.670.599 / 0760.670.980. De asemenea, cei de la Art & Play Kindergarten pot fi vizitati la adresa Str. Drumul Valea Danului, Nr.22, Sector 6, Bucuresti!104 afisariNiciun comentariu
comenteaza