webRelease: Arli.ro va pune la dispozitie o gama completa de cosuri de gunoi pentru firme si birouri! - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1456marţi 20 oct 2020

webRelease: Arli.ro va pune la dispozitie o gama completa de cosuri de gunoi pentru firme si birouri!

de dorinaradulescu Miercuri, 22 iulie 2015, 11:48
- a A+
Imagine

In institutiile in care exista mult trafic si un numar variat de persoane, acolo este nevoie ca fiecare incapere sa fie dotata cu anumite recipiente pentru colectarea deseurilor. Igiena si curatenia sunt doua dintre caracteristicile care pun eticheta indiferent daca vorbim despre oameni, firme, institutii sau alte tipuri de spatii! In ajutorul persoanelor juridice care doresc sa isi echipeze firmele, birourile sau alt tip de locatii, magazinul online Arli.ro le ofera o gama completa de cosuri de gunoi incadrata la cel mai inalt nivel al calitatii!Ce tipuri de cosuri pentru gunoi puteti gasi in magazinul online Arli.ro?


Legea din Romania are norme clare in ceea ce priveste colectarea deseurilor in institutiile publice sau private (companii, firme, etc, restaurante, magazine.)! Subiectul central al acestei legi este dotarea spatiilor cu anumite echipamente speciale pentru colectarea deseurilor, astfel ca Arli invita persoanele juridice sa intre pe acest LINK pentru a descoperi o gama completa de cosuri de gunoi cu un spectru larg de utilizari!

Aceasta colectie cuprinde cosuri de gunoi cu scrumiera (obligatorii la intrarea in orice incinta), cosuri pentru interior, cosuri de gunoi din inox, cosuri de gunoi pentru birou cat si cosuri de gunoi stradale! In functie de preferintele si nevoile fiecarei persoane juridice, Arli.ro a alcatuit colectia sa de cosuri pentru gunoi cu echipamente ale caror capacitati sunt cuprinse intre 10 si 1100 de litri. In plus, puteti fi siguri ca la Arli veti beneficia de cel mai pun raport calitate-pret pentru achizitionarea cosurilor special create pentru colectarea gunoiului, intrucat echipa de experiti lucreaza cu profesionalism pentru a indeplinim pana si cele mai pretentioase cerinte ale clientilor sai!

Toate produsele beneficiaza de garantie, iar in ceea ce priveste testarea produselor inainte de achizitionare, magazinul online Arli va pune la dispozitie sansa de a veni in showroom-ul aflat pe Str. BrandusŸelor 2-4, sector 3, BucuresŸti, - zona Vitan!


Despre ARLI CO


Arli este magazinul online care se ocupa cu furnizarea echipamentelor pentru o igiena completa, el adresandu-se in speta persoanelor juridice care sunt interesate de cele mai moderne sisteme pentru un stil de viata sanatos si nu numai! Pentru a cumpara produsele Arli puteti folosi comanda online, comanda telefonica - 021 320 6364 / 0744 186 557 sau via e-mail - vanzari@arli.ro

###100 de afisariNiciun comentariu
comenteaza