Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca, inainte de plecarea in Turcia pentru operatia la genunchi, i-a spus lui Ioan Rus ca isi va lasa barba si nu se va mai rade pana cand Master Planul pe Transporturi nu va fi aprobat.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu se intampla chiar in fiecare zi un lucru important, dar astazi chiar este un lucru important, si anume lansarea in mod oficial a Programului Operational pentru Infrastructura Mare, care include si faimosul Master Plan de Transport, mai cunoscut in Romania decat orice altceva. Inainte de a pleca din tara, i-am spus domnului ministru Rus, in traditia altor oameni politici cunoscuti, ca-mi las barba si nu ma mai rad pana nu se aproba Master Planul. Iata ca s-a aprobat, pentru ca fara Master Plan nu puteam sa avem Programul Operational. Ma bucur foarte tare ca acest lucru s-a intamplat, nu doar pentru ca vorbim, cu siguranta, despre cel mai important program operational finantat de Comisia Europeana si cofinantarea Guvernului Romaniei. Sunt 12 miliarde de euro, insemnand 9,5 miliarde fonduri nerambursabile si 2,5 fonduri de la buget", a declarat Victor Ponta, la Palatul Victoria, la evenimentul de semnare a Deciziei de Aprobare a Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020, citat de Agerpres.

La evenimentul de la Guvern au mai participat comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, si ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica.

Amintim ca premierul s-a intors din Turcia cu un nou look - cioc si perciuni, la care insa a renuntat, la evenimentul de vineri prezentand vechea infatisare.