Perchezitii intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 3 milioane de euro. Sunt vizati si executori judecatoresti - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2560marţi 26 oct 2021

Perchezitii intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 3 milioane de euro. Sunt vizati si executori judecatoresti

de Carla Dinu Luni, 20 aprilie 2015, 8:24
- a A+
Politistii fac perchezitii, luni dimineata, in Bucuresti, Ilfov si Ialomita, la persoane si firme suspectate de evaziune fiscala cu un prejudiciu de trei milioane de euro, fiind vizate zece societati, precum si Biroul Executorilor Judecatoresti Dorina si Lucian Gont, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.


Politia Romana informeaza intr-un comunicat ca "la data de 20 aprilie, peste 70 de politisti, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, efectueaza 15 perchezitii domiciliare pe raza municipiului Bucuresti si a judetelor Ilfov si Ialomita pentru destructurarea unei retele infractionale specializate in savarsirea de infractiuni de evaziune fiscala".

"Activitatile sunt efectuate intr-o cauza penala ce vizeaza activitatea infractionala a lucratorilor unui birou de executor judecatoresc si a reprezentantilor a 10 de societati comerciale, ce sunt banuiti de comiterea infractiunilor de evaziune fiscala, savarsita prin sustragerea de la plata taxelor si impozitelor catre bugetul de stat, prin evidentierea unor operatiuni comerciale fictive", adauga comunicatul.

Opt mandate persoane banuite de comiterea de infractiuni vor fi audiate la Politie in acest dosar.


14972 de afisariMAFIA B.E.J.
jidanul [utilizator], Luni, 20 aprilie 2015, 10:14
+2/2
Mafia executorilor judecatoresti in complicitate cu mafia institutilor financiare de creditare (banci, ifn-uri s.a.) si mafia recuperatorilor de creante au saracit populatia romaniei incalcand codul civil prin popriri abuzive. In acest fel s-au creat efecte colaterale, cum ar fi incapacitatea de plata a facturilor la utilitati, taxe si impozite, imposibilitatea achizitionarii tratamentelor medicale, imposibilitatea intretinerii copiilor la scoala (abandonul scolar), punerea sanatatii si vietii in pericol. Masurile speciale care trebuiesc luate, pentru rezolvarea acestei situatii speciale, cea abuzurilor grave comise de cardasia executorilor, institutilor financiare de creditare si a recuperatorilor de creante, trebuie sa fie urgente si dure.
si ceva judecatori,nu ?complici,instigatori, BMW
giorge [anonim], Luni, 20 aprilie 2015, 15:47
0/0
sau o excursioara vara pe insule,si iarna pe continent?Cand le ataci si incheierile,aratandu-le ca prin nelegalitate,se intelege ca suma este incerta si neexigibila,sar ca arse dnele.jude,in sus de 10 metri,tipand si iesindu-le ochii din orbite,ca la"100 de investiri cate fac pe zi,se rezuma doar la "tiparul legal(?)si la formalism". Cand:
-expertizele arata,sume neinregistrate si fact neemise;
-IFNurile declara ca sumele nu sunt inscrise in contabilitatile lor(rate neincasate,daune, dobanzi si penalitati),si refuza sa le inscrie si sa emita fact,pana nu isi incaseaza banii,
sentintele de respingere a contestatiilor sunt clare:"nu are legatura cu cauza:!Nu zau?Dar,de ce pulimea trebuie sa isi inregistreze sumele, dupa care sa le treaca pe sume in litigiu,sau la alte sume?Ca sa ingrasam Turcia,Grecia si cipriotii?Sincer, la Raiff, BRD si defuncta Volks nu exista asa ceva!Basca, la executori exista un singur cont si de incasare bani,si pt onorariu,si de distributie, .... etc. Ba mai mult,sunt ceva avocatei ce incaseaza bani in numele clientului - fara taxe si alte cele.
Sa nu mai vorbim de case scoase pe 2 lei,sau executari de defuncti, fara sa fie citati mostentitorii si fara sa fie facut partajul defncti-mostenitori. Ori case intabulate ce se situeaza pe mai multe loturi ... sau contracte nesemnate de debitori aruncati in strada.
In sept 2014 am vazut cea mai tare chestie:contract de cesiune de parti sociale,in care, creditul asura societatii instanta a admis ca era titlu executoriu si a dispus executarea siita(400.000euro).4execut nu s-au bagat.Al 5-lea a fost mai curajos.
inca 1 comentariu comenteaza