VIDEO O noua inregistrare cu teroristii care au ucis ziaristii de la Charlie Hebdo: L-am razbunat pe profetul Mahomed! / O masina a politiei se retrage din calea jihadistilor - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1999miercuri 22 sep 2021

VIDEO O noua inregistrare cu teroristii care au ucis ziaristii de la Charlie Hebdo: L-am razbunat pe profetul Mahomed! / O masina a politiei se retrage din calea jihadistilor

de R.M. Marţi, 13 ianuarie 2015, 21:45
- a A+
O noua inregistrare video de la atacul terorist asupra redactiei revistei satirice Charlie Hebdo a fost data publicitatii, scrie Sky News . Imaginile arata cum cei doi barbati, inarmati si cagulati, se apropie calm de masina iar unul dintre ei striga de mai multe ori: "L-am razbunat pe Profetul Mohamed! Am ucis Charlie Hebdo!".


Teroristii urca apoi in masina si descopera, dupa cativa metri parcursi, ca drumul este blocat de un vehicul al politiei, cu girofarurile pornite. In acel moment, cei doi coboara si incep sa traga in masina, care pleaca in viteza, cu spatele.

Fratii Said si Cherif Kouach au ucis miercurea trecuta 12 oameni in redactia ziarului Charlie Hebdo. Complicele lor, Amedy Coulibaly, a ucis in aceeasi zi o politista, iar a doua zi patru evrei intr-un magazin din Paris.

Toti trei au fost ucisi in cele din urma de politie.15576 de afisario masina apolitie coplesita
lute_ipse [utilizator], Marţi, 13 ianuarie 2015, 21:47
+21/31
de focul armelor de asalt face ce-ar fi trebuit sa faca.
faza cu "le faca loc sa plece" e fortata.
Totusi
DD [utilizator], Marţi, 13 ianuarie 2015, 22:58
+12/14
E foarte probabil sa fie politia locala, de cartier. Echivalentul celor ce se plimba in Logan in Romania. Daca francezii par varza, imagineaza-ti profesionistii nostri cu adevaratele pistoalele Carpati.
inca 18 comentarii comenteaza