VIDEO Imaginile rusinii: tineri magrebieni sfideaza miliarde de oameni: fac semnul victoriei si simuleaza impuscaturi in spatele reporterilor care transmit in direct din Paris - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2501marţi 26 oct 2021

VIDEO Imaginile rusinii: tineri magrebieni sfideaza miliarde de oameni: fac semnul victoriei si simuleaza impuscaturi in spatele reporterilor care transmit in direct din Paris

de Red. Stiri Vineri, 9 ianuarie 2015, 16:56
- a A+
Imagine
Tineri de origine magrebiana sfideaza bunul simt: ei se posteaza in spatele reporterilor care transmit imagini in direct din Paris si arata cu degetele semnul V al victoriei, dupa cum arata imaginile foto si video postate pe internet.


Imaginea terifianta nu este singulara, ea se repeta in spatele mai multor reporteri tv. Mai mult, in imaginile video de mai jos, unii dintre tinerii magrebieni simuleaza o tragere cu arma automata.

Reamintim ca in Franta se inregistreaza cea mai grava criza de securitate din ultimii ani, dupa atacul terorist care a facut 12 victime in redactia ziarului satiric Charlie Hebdo. Presupusii autori, care au infaptuit crimele in numele lui Allah, au luat mai multi ostatici si negociaza acum cu politia. In plus, un alt fundamentalist islamist a luat ostatici intr-un cartier evreiesc al Parisului si cere ca ceilalti doi islamisti sa fie lasati in pace de autoritati, altfel ii va ucide pe ostatici.

Vedeti mai jos imaginile rusinii din Paris:

80464 de afisaricred ca nu mai pot de rusine tinerii maghrebieni
AliKimiku [utilizator], Vineri, 9 ianuarie 2015, 17:01
+66/70
Dar cred ca daca ar fi trimisi cativa inapoi in tarile de origine sa pasca capre poate restul s-ar gandi mai bine la ce nasol e traiul in Franta sau in Europa si la ceea ce inseamna o victorie.
diferenta
AliKimiku [utilizator], Vineri, 9 ianuarie 2015, 17:40
+44/56
consta in faptul ca dupa atentatul lui Breivik nu am vazut nici-un norvegian agitat in spatele camerei si facdn semnul victoriei(sau al crucii)
Iar motivatiile lui Breivik au fost ideologice (sau psihologice) si nu religioase.
Mazeta, nu te-ai abtinut sa nu dai cu mucii in fasole.
inca 137 de comentarii comenteaza