VIDEO Nigel Farage, liderul partidului britanic extremist UKIP: "Nu vreau sa am vecini romani" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1348duminică 01 aug 2021

VIDEO Nigel Farage, liderul partidului britanic extremist UKIP: "Nu vreau sa am vecini romani"

de I.R. Sâmbătă, 17 mai 2014, 11:42
- a A+
Imagine
Nigel Farage, liderul partidului britanic extremist UKIP, a acordat un interviu controversat postului de radio LBC, in care a afirmat ca nu vrea sa aiba vecini romani.


Farage a afirmat in interviu ca isi pastreaza pozitia afirmata in trecut, cand a spus ca ar fi ingrijorat daca langa el s-ar muta romani.

"Am fost intrebat daca as fi ingrijorat daca un grup de romani s-ar muta langa mine. Daca ai locui in Londra, cred ca ai fi", a spus el in interviul realizat de James O'Brien, scrie International Business Times UK.

Farage s-a aparat apoi spunand ca nu vrea sa "demonizeze" pe nimeni: "Eu nu demonizez pe nimeni. Demonizez o clasa politica pentru ca a permis ca aceste lucruri sa se intample".

Cand O'Brien l-a intrebat care ar fi diferenta ca in casa de langa el sa se mute romani fata de niste germani, intrucat sotia lui Farage este nemtoaica, el a raspuns: "Stiti diferenta".

In continuare, O'Brien l-a intrebat pe Farage si cum comenteaza declaratiile sale anterioare cu privire la faptul ca nu ii place sa auda vorbindu-se doar in limbi straine in trenurile din Londra, avand in vedere ca propria lui sotie vorbeste in germana la telefon.

"Nu cred ca vorbeste in tren. Aceasta este ideea", a raspuns Farage.

Directorul de comunicare al UKIP, Patrick O'Flynn, fost editorialist al Daily Express, a intrerupt interviul atunci cand subiectul s-a indreptat catre fondurile cerute de la Bruxelles ca europarlamentar. Farage a ignorat interventia acestuia si, potrivit angajatilor LBC, O'Flynn a fost fortat fizic sa iasa afara din studio.8473 de afisariNigel Farage, un Rogozin al Angliei
Matrafirefox [utilizator], Sâmbătă, 17 mai 2014, 12:14
+22/24
Inafara de xenofobie, ce are UKIP de oferit Angliei ?
vecini romani
kripton [utilizator], Sâmbătă, 17 mai 2014, 11:57
+21/21
tu nigel nu vrei vecini romani,dar alteta sa regala charles,mostenitorul coroanei,VREA! asa ca lasa-ma cu aberatiile tale de bataus din periferiile londrei...
inca 50 de comentarii comenteaza