MAGAZIN Este " Huh " un cuvant universal? Conspiratia Lunii. Ce mama e mai ocupata : cea de azi sau cea din 1960? Ce controleaza imbatranirea ? Modul in care starea de spirit ne influenteaza sanatatea. - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,4674sâmbătă 04 apr 2020

MAGAZIN Este " Huh " un cuvant universal? Conspiratia Lunii. Ce mama e mai ocupata : cea de azi sau cea din 1960? Ce controleaza imbatranirea ? Modul in care starea de spirit ne influenteaza sanatatea.

de Dan Popa Luni, 9 decembrie 2013, 3:20
- a A+
Imagine
Decembrie e luna cadourilor in care oferi si primesti atentii de la cei dragi. Dar hai sa ne gandim putin: oare cadorul pe care il primim sau cel pe care il dam provoaca o satisfactie adevarata sau doar multumiri politicoase din partea celui pe care il primeste? De cate ori nu v-ati trezit cu un cadou a carui utilitate era extrem de scazuta pentru Dumneavoastra? Cu alte cuvinte, valoarea banilor dati pe acel cadou ar fi fost net superioara daca ati fi avut ocazia sa va cumparati singur ceva din respectivii bani. Si atunci ce e de facut? Ne raspunde Farnam Street, intr-un text despre ineficienta economica a cadourilor. :)
NATURA UMANA:
GIFURI, ANIMATII, FOTOGRAFII:


BIOLOGIE, BOTANICA:
VIDEO:

  • Can You Trust Your Eyes?


  • Schrödinger's Cat

  • The Science of Santa


  • Can Stress Actually Kill You?

  • TED TALKS. Ce controleaza imbatranirea?
Biochimista Cynthia Kenyon a gasit o mutatie genetica care dubleaza speranta de viata a viermelui C. elegans. Invatamintele obtinute in urma acestei descoperiri si a altora, ne indica cum vom putea intr-o buna zi sa extindem semnificativ anii tineretii la oameni.Voi ce ati citit interesant?


3269 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings