webRelease: MyStaff Recruitment -€“ eficienta maxima in recrutare - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2716vineri 10 iul 2020

webRelease: MyStaff Recruitment -€“ eficienta maxima in recrutare

de Smartree Joi, 19 septembrie 2013, 9:33
- a A+
Imagine
Smartree Romania lanseaza MyStaff Recruitment, modul software inovator in procesul de recrutare si selectie. MyStaff Recruitment maximizeaza rezultatele pentru toti actorii implicati si optimizeaza costurile si timpul alocat fiecarui proiect de recrutare. Inovatia majora consta in implicarea directa, prin portalul web MyStaff Recruitment, a managerului departamentului in care exista posturi vacante, precum si existenta unui flux decizional si monitorizarea in timp real a intregului proces de recrutare.


In acest context se asigura transparenta si flexibilitatea tuturor proiectelor de recrutare, prin simplificarea interactiunii dintre recrutori, manageri si candidati.

"Modulul Recruitment, parte integranta a suitei MyStaff - platforma software de management al proceselor HR - inoveaza procesul de recrutare prin accesul direct al tuturor actorilor implicati. Acest modul simplifica sarcinile departamentului de resurse umane si creste timpul alocat pentru atragerea de talente in companie"€, a declarat Adrian Stanciu, CEO Smartree Romania.

Informatiile si instrumentele care ofera suport decizional reprezinta cheia unui management eficient al resurselor umane, iar suita MyStaff faciliteaza concretizarea acestui obiectiv. Datorita avantajelor oferite de MyStaff Recruitment, managerii de HR se pot astfel concentra asupra altor activitati care aduc valoare adaugata in cadrul companiei.

Noul modul MyStaff Recruitment este usor de utilizat, atat independent de celelalte module ale suitei, cat si integrat in cadrul platformei MyStaff, flexibil la nevoi specifice, iar printre functionalitatile sale standard se numara:

  • gestionarea cererilor de recrutare simultan pentru un numar nelimitat de proiecte;
  • fluxuri de cereri si aprobari prin utilizarea platformei web de catre toti cei implicati in proces -€“ manageri de departament, recrutori, candidati, director de HR/general/financiar etc;
  • administrarea surselor de candidati si a procesului de selectie a talentelor;
  • interfatare cu mediul online de recrutare;
  • filtrarea candidatilor in functie de competente, profil, sursa de provenienta, aplicari anterioare;
  • monitorizarea indicatorilor de performanta a recrutarii;
  • rapoarte implicite cu grafice generate pentru eficientizarea analizei datelor la nivel de management;
  • interconectarea cu modulele platformei MyStaff - Personnel, Payroll, Time, Reporting, Self Service, Notifier, Documents, Scheduler.

Despre Smartree Romania

Smartree Romania este liderul pietei de externalizare a serviciilor de salarizare si administrare de personal, cu 13 ani de experienta in domeniu. Anual Smartree proceseaza 430.000 de angajati, avand peste 150 de clienti, in majoritate companii multinationale, dar si companii cu capital integral romanesc. Compania acopera intreg teritoriul Romaniei, cu prezenta in Bucuresti, Bras™ov, Constanta, Pites™ti s™i Timisoara.

Smartree este partenerul ADP Employer Services International in Romania, liderul mondial in domeniu, ca furnizor pentru ADP Streamline®. ADP Streamline este un serviciu de outsourcing pentru salarizare globala si administrare HR, destinat organizatiilor internationale. Acesta combina expertiza serviciilor ADP si o retea de parteneri intr-o singura solutie BPO.

Compania Smartree ofera o gama complexa de servicii de externalizare a proceselor de HR, de la salarizare, administrare de personal, recrutare, munca temporara si pana la consultanta in domeniu. La baza serviciilor Smartree stau platforme proprietare de solutii software integrate, dedicate managementului resurselor umane.

Mai multe detalii pe: www.smartree.com


251 de afisariNiciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings