VIDEO Norvegia a anuntat ca se opune aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, invocand riscul unui nou val de criminalitate - Hotnews Mobile
1 € 4,7582 1 USD 4,3186luni 14 oct 2019

VIDEO Norvegia a anuntat ca se opune aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, invocand riscul unui nou val de criminalitate

de R.M. Vineri, 2 august 2013, 19:21
- a A+
Norvegia se opune aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, argumentand ca o decizie favorabila risca sa genereze un nou val de criminalitate in statele membre, scrie site-ul bulgar de stiri Novinite.com .Informatia a fost anuntata initial de postul rusesc de radio Radiovesti si preluata de agentia bulgara de stiri Focus.

Oslo sustine ca exista o nemultumire tot mai mare in randul populatiei norvegiene in fata perspectivei ca Romania si Bulgaria sa adere la spatiul Schengen, perspectiva care ar crea premisele aparitiei unui nou val de criminalitate in acest spatiu.Potrivit datelor Eurostat, oficiul european de statistica, grupari criminale periculoase din Bulgaria si Romania opereaza in 15 state membre.

Un ONG din Norvegia a lansat o petitie impotriva aderarii Romaniei si Bulgariei, dupa ce autoritatile au dezmembrat o tabara ilegala de 200 de tigani din Romania si din Bulgaria. Decizia de dezmembrare a fost declansata de o avalansa de reclamatii ale locuitorilor din zona, in urma furturilor si a mizeriei.

Comisia Europeana afirma ca Romania si Bulgaria au indeplinit criteriile pentru aderarea la spatiul Schengen inca din 2010, dar accesul a fost blocat de mai multe tari, conduse de Olanda, care au invocat argumente legate de slabul control al granitelor, coruptia si lipsa progreselor in Mecanismul de Cooperare si Verificare.


8647 de afisari


eşti pe arătură
ampersand [utilizator], Vineri, 2 august 2013, 23:27
+34/46
Până una-alta, tu n-ai tabere de norvegieni la periferia Craiovei sau Bucureştiului, la intersecţii nu-ţi sare-n faţa maşinii niciun norvegian să-ţi spele parbrizul, când ieşi de la o shaormă nu te-mpiedici de niciun norvegian care-ţi cere-un leu, nu ţi se pi*ă nicio norvegiancă-n holul de la intrarea blocului. La fel cum mă-ndoiesc că vezi în aceleaşi ipostaze englezi, olandezi, danezi, americani, nemţi sau francezi - popoarele cele mai detestate de români.
Hais si cea
Daniels22026 [utilizator], Vineri, 2 august 2013, 19:41
+32/40
Intre Romania maselor si Romania educata, cea principiala si civilizata, s-a creat o prapastie. Cele doua Romanii trag tara spre est si spre vest.

Cine va invinge?! Pe termen scurt vor invinge hotii. Pe termen lung nu se stie. Uslamistii sint imprevizibili. Miine-poimiine, milioanele de uslamisti vor fi inteles ceva din principii si cine stie? Poate vom trai si noi intr-o tara normala. Ma rog, cei care vor fi ramas inca in tara.
inca 107 comentarii comenteaza
Cookie Settings