Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S IV pe 14 martie in New York - Hotnews Mobile
1 € 4,7582 1 USD 4,3186luni 14 oct 2019

Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S IV pe 14 martie in New York

de Adrian Vasilache Luni, 25 februarie 2013, 17:18
- a A+
Imagine
Samsung Electronics a anuntat ca va lansa noul smartphone Galaxy S IV pe data de 14 martie in New York, mutand lupta pentru suprematia pe piata smartphone-urilor in Statele Unite ale Americii acolo unde producatorul american Apple este lider in vanzari, potrivit Reuters. JK Shin, seful diviziei mobile a Samsung Electronics sustine ca a fost luata aceasta decizie ca urmare a cererilor multiple venite din partea operatorilor de telefonie mobila din SUA, care au solicitat ca prezentarea celui mai avansat model Galaxy S sa fie facuta pe piata americana.Asteptarile sunt ca noul Galaxy S IV sa dispuna de un ecran cu o rezolutie mai mare, o camera mai buna decat modelul precedent si un procesor mai puternic (quad-core), conform relatarilor din presa. Galaxy S III a fost prezentat anul trecut in Londra.

Datele companiei de cercetare Comscore arata ca in SUA pe segmentul smartphone Apple era lider in ultimul trimestru din 2012 - cu o cota de piata de 36,3%, in crestere de la 34,3% in trimestrul incheiat in septembrie 2012. Spre comparatie, Samsung era pe locul secund cu o cota de piata de 21% in decembrie 2012, in crestere de la 18,7% in trimestrul incheiat in septembrie 2012.


4146 de afisari


Mda
electron [utilizator], Marţi, 26 februarie 2013, 9:15
+2/2
Iar ajungem la lupta aia inutila ca pe vremea Nokia, Pe atunci trebuia ca telefonul sa fie cat mai mic si sa aiba o camera foto cu cati mai multi megapixeli. Da erau chestii inovatoare din punct de vedere tehnologic, dar pentru consumatorul final diferenta nu era majora.
Acuma ceva similar, rezolutie mai mare la ecran si procesor si mai puternic, imediat o sa facem proiectare pe mobil, nu conteaza ca stai cu mobilul mai mult in priza.
Astep sa vad cine o sa vina cu ceva cu adevarat nou, o inovatie majora cum a fost aparitia iPhone. Pana atunci ce se intampla acuma este o alimentare a consumerismului
comenteaza
Cookie Settings