VIDEO Varianta muzicala a scuzelor cerute public de liderul democrat-liberalilor, Nick Clegg, a devenit virala in Marea Britanie - Hotnews Mobile
1 € 4,7315 1 USD 4,2103luni 22 iul 2019

VIDEO Varianta muzicala a scuzelor cerute public de liderul democrat-liberalilor, Nick Clegg, a devenit virala in Marea Britanie

de R.M. Joi, 20 septembrie 2012, 15:42
- a A+
Numarul doi al guvernului britanic, Nick Clegg, si-a cerut scuze public, intr-un videoclip, pentru faptul ca a incalcat una dintre principalele promisiuni facute in campania electorala, un demers nebisnuit, in speranta de a redresa in sondaje partidul sau liberal-democrat, aflat in cadere libera, dar demersul sau starnit si imaginatia internautilor, care i-au dedicat o serie de videoclipuri nu foarte magulitoare, dar amuzante.Nick Clegg si-a cerut scuze printr-un videoclip difuzat miercuri, cu putin timp inaintea congresului "Lib-Dem" care incepe duminica la Brighton (sud).

Lib-Dem promisesera inaintea alegerilor din 2010 ca se vor opune impotriva oricarei majorari a taxelor univesitare. Odata devenit numarul doi in guvernul de coalitie condus de Cameron, Nick Clegg si-a schimbat opinia si a sustinut majorarea foarte impopulara a taxelor, decisa in cadrul politicilor de austeritate, potrivit agentiei AFP.

"Nu ne este usor sa recunoastem: am facut o promisiune, nu ne-am tinut-o, ne cerem scuze", spune el, in acest videoclip.

"Aceasta promisiune a fost facuta cu cele mai bune intentii, dar nu ar fi trebuit sa o facem daca nu eram sigur ca am fi putut sa ne tinem de cuvant", a adaugat el.

Site-ul satiric Poke - care are drept motto cuvintele "Un timp bine irosit" - a notat ca mesajul seamana cu scuzele cerute de un sot nefericit in fata sotiei sale sau un cantec pop ieftin, scrie The Daily Telegraph .

Asa ca l-a remixat, axandu-se pe cuvintele 'So Sorry'.

Traficul a fost atat de mare incat serverul site-ului cazuse de cinci ori in cursul diminetii.Un alt internaut a subitrat videoclipul lui Nick Clegg cu "adevaratul mesaj". Ce a iesit, mai jos:


1378 de afisari


Dar altii?
BEDE [utilizator], Vineri, 21 septembrie 2012, 12:27
0/0
Ar trebui sa urmeze Hollande.
Si, in curand, si Ponta.
comenteaza