UPDATE: Ziarul austriac Die Presse: Premierul Ponta angajeaza agentia de PR a concernului rus Gazprom si a Guvernului de la Moscova . Guvern: In acest moment nu exista nici un contract semnat intre Guvern sau premierul Ponta si firma de consultanta G+. Ieri, reprezentanti ai acestei companii si-au oferit sprijinul pentru dialogul cu presa la Bruxelles, dar nu s-a concretizat nici o relatie contractuala - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2171miercuri 22 sep 2021

UPDATE: Ziarul austriac Die Presse: Premierul Ponta angajeaza agentia de PR a concernului rus Gazprom si a Guvernului de la Moscova . Guvern: In acest moment nu exista nici un contract semnat intre Guvern sau premierul Ponta si firma de consultanta G+. Ieri, reprezentanti ai acestei companii si-au oferit sprijinul pentru dialogul cu presa la Bruxelles, dar nu s-a concretizat nici o relatie contractuala

de C. Pantazi Joi, 12 iulie 2012, 13:24
- a A+
Ziarul austriac Die Presse scrie intr-un articol intitulat "Premierul Ponta, in procesiune la Bruxelles" ca primul-ministru "intareste randurile pe frontul salvarii imaginii sale cu agentia de PR G+ Europe, care are in portofoliul sau de clienti, printre altii, concernul energetic Gazprom si Guvernul moscovit".


Ziarul austriac citeaza un comunicat de presa remis de firma de PR si lobby G + Europe in numele lui Victor Ponta, comunicat in care scrie "Pentru gustul meu am vazut in ultimele zile prea multa manipulare politica ("spin" in original - n.red.) si prea putine fapte".

Die Presse, care anunta ca Ponta urmeaza sa-i intilneasca joi la Bruxelles pe Herman Van Rompuy si Jose Manuel Barroso, scrie ca "pentru salvarea imaginii sale, prim-ministrul angajeaza agentia de PR a concernului rus Gazprom si a Guvernului de la Moscova.

Potrivit site-ului de prezentare, G+ este o companie care ofera servicii de comunicare, relatii media si political advocacy. Tot pe site-ul companiei se arata ca G + face parte din grupul de comunicare Omnicom, unul dintre liderii modiali de piata, grup listat pe New York Stock Exhange.

HotNews.ro a formulat o cerere oficiala in jurul orei 12.00 catre Guvernul Romaniei, intrebind daca exista un contract cu firma G +, asa cum sustine ziarul austriac Die Presse. Pina la aceasta ora nu am primit nici un raspuns. Vom prezenta raspunsul guvernului imediat ce el va fi disponibil. Nici reprezentantii firmei G + nu au raspuns pina la aceasta ora intrebarilor adresate pe aceasta tema.

Vezi articolul Die Presse (in original, lb. germana)

UPDATE 13.53: Guvernul a remis HotNews.ro un raspuns in care spune ca "in acest moment nu exista nici un contract semnat intre Guvern sau premierul Victor Ponta si firma de consultanta G+. Ieri (miercuri - n.red.), reprezentanti ai acestei companii si-au oferit sprijinul pentru dialogul cu presa, la Bruxelles, dar nu s-a concretizat nici o relatie contractuala".

Iata raspunsul complet remis de Guvern:

"Va informam ca in acest moment nu exista nici un contract semnat intre Guvern sau premierul Victor Ponta si firma de consultanta G+.
Ieri, reprezentanti ai acestei companii si-au oferit sprijinul pentru dialogul cu presa, la Bruxelles, dar nu s-a concretizat nici o relatie contractuala.
Daca vom considera necesar sa existe o relatie contractuala cu o firma specializata in domeniu, vom anunta acest lucru in mod transparent si vom urma cu strictete prevederile legale si normele europene in domeniu".


13481 de afisaridar dațimi ștampila aia 1data
Straistaru Eugen [utilizator], Joi, 12 iulie 2012, 13:26
+54/56
să le arat eu democrație
Ce penibil!
Eugenn [utilizator], Joi, 12 iulie 2012, 13:32
+50/52
Parca pe vremea lui Nastase mai auzisem de asa ceva. Guvernul are imagine proasta si in loc sa si-o schimbe prin fapte, incearca sa si-o schimbe prin vorbe, platind din banii contribuabililor firme de lobby...
inca 63 de comentarii comenteaza