VIDEO Vasile Blaga, despre proiectul anuntat de Mihai Razvan Ungureanu: Daca se va intalni cu PDL, ceea ce eu mi-as dori, nu ar fi rau - Hotnews Mobile
1 € 4,7800 1 USD 4,4131marţi 18 feb 2020

VIDEO Vasile Blaga, despre proiectul anuntat de Mihai Razvan Ungureanu: Daca se va intalni cu PDL, ceea ce eu mi-as dori, nu ar fi rau

de Corina Ionel Marţi, 12 iunie 2012, 12:17
- a A+
Imagine
Seful de campanie al PDL, Vasile Blaga, l-a felicitat pe Mihai Razvan Ungureanu pentru formatiunea pe care vrea sa o contruiasca si a precizat ca "daca se va intalni cu PDL, aceasta constructie, ceea ce eu mi-as dori, nu ar fi rau".In urma alegerilor "am dovedit ca suntem singura forta a dreptei si principala forta a opozitiei", a declarat Vasile Blaga.

Intrebat cine sunt vinovatii pentru scorul prost obtinut de partid in alegerile locale, Vasile Blaga a precizat ca isi va exprima punctul de vedere in structurile partidului si nu in presa sau pe bloguri. "Fac politica de 22 de ani, niciodata nu m-ati auzit facand declararii despre colegii mei de partid inainte de analize", a afirmat democrat-liberalul.Seful de campanie al PDL a adaugat ca rezultatele fiecarei organizatii judetene in parte vor fi analizate in cadrul colegiului director al partidului, precizand ca acesta va lua o decizie cu privire la ce se va intampla in continuare. "Faptul ca nu am mai avut un dialog cu societatea civila a contat foarte mult", considera Blaga.

Intrebat despre situatia din Bucuresti, despre care Blaga nu a vorbit in conferinta de presa, acesta a declarat ca mai sunt si alte zone in care nu a prezentat scorul si ca scorul din Capitala va face si el subiectul urmatoarei sedinte a Partidului.

"Scorul la consiliile judetene este departe de cel propus, chiar daca, ca procent politic, am luat in unele judete scor bun," a mai declarat Blaga.


3514 afisari


Cartita PSD...
Mdeah [anonim], Marţi, 12 iunie 2012, 12:27
+10/14
Vrea sa afle planurile lui MRU ca apoi sa le dejoace prin USL. As prefera ca MRU sa colaboreze cu PD-L printr-un protocol similar cu cel al USL-ului, la nivel de alianta, si nu sa fie absorbit de vechea gard. Blaga si-a pierdut suflul in alegerile recente, totul incepand de acu' 4 ani cand a pierdut suspect lupta pentru primaria capitalei in confruntarea cu Oprescu. Vrem pe Macovei, Funeriu, Cristian Preda, Sever Voinescu, Radu Moraru (?) in echipa lui MRU. ATAT!
Te pomenesti ca are un viitor
, AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator], Marţi, 12 iunie 2012, 12:53
+10/12
stralucit daca se alatura clicii uslase?!
MRU are o sansa mare; daca reuseste sa capaciteze oameni si nu cozi de topor!
Sunt oameni tineri care pot distruge oricand un usele de 55%, pot da oricand de pamant cu pesede, pece, penele, pedele....
Daca MRU reuseste sa atraga pe Macovei, Funeriu, Preda, Diaconescu (Cristian, nu pe muci tv) si mai sunt muuuulti... atunci in tara asta va fi bine!
Pana atunci useleaua va tremura, chiar daca acum jubileaza!
Poporul ar trebui sa inteleaga ca useleaua le/a mai tras/o o data, chiar si celor care i/au votat (sau mai ales lor).
Aveti rabdare, mugurii sunt deja imbobociti (bombonel, miki spaga.. au scapat). Nu poeste multa vreme vor plange si se va rade de ei. Cine va rade?
Pai... mazare, vangoagal, negoita curvarul, banicioiu slinosul, ... adica fibra de nedejde a useleului!
inca 13 comentarii comenteaza
Cookie Settings