Legaturi bolnavicioase pe marile ecrane din Romania! - Hotnews Mobile
1 € 4,8068 1 USD 4,3926vineri 28 feb 2020

Legaturi bolnavicioase pe marile ecrane din Romania!

Joi, 6 aprilie 2006, 0:00
- a A+

Vineri, 7 aprilie, la CinemaPRO Universitatii - ora 19.00 va avea loc premiera oficiala a filmului Legaturi bolnavicioase, debutul in lung metraj al regizorului Tudor Giurgiu. Filmul va intra pe marile ecrane din Romania, simultan in trei orase: Bucuresti (Cinema PRO, Glendale Studio Cotroceni, Hollywood Multiplex, Movieplex), Cluj (Cinema Republica) si Oradea (CinemaPRO Lotus).

In luna februarie, Legaturi bolnavicioase a fost prezentat in premiera mondiala absoluta in cadrul Festivalului International de Film de la Berlin, in sectiunea Panorama.

Avand la baza romanul omonim al Ceciliei Stefanescu, care este totodata si scenarista filmului, Legaturi bolnavicioase prezinta povestea unor tineri aflati intr-un moment de confuzie sentimentala. Kiki (Maria Popistasu), Alex (Ioana Barbu) si Sandu (Tudor Chirila) – protagonistii filmului – vin sa ii contrazica pe cei care cred ca viata la 18, 19 ani se vede doar in alb si negru.

Se poate intampla ca o fata sa nu se indragosteasca neaparat de un baiat, iar un baiat sa nu se indragosteasca neaparat de fata potrivita…

Pe langa o distributie al carei joc actoricesc a fost catalogat de revista Variety ca fiind impresionant, Legaturi bolnavicioase ofera pasionatilor de muzica ocazia descoperirii unei coloane sonore de exceptie. Alaturi de melodia Zmeul, devenita rapid un nou hit al formatiei Vama Veche, soundtrack-ul filmului include si trei melodii ale formatiei britanice Faultline.

Your Love Means Everything, leitmotivul muzical al filmului, este interpretata de Chris Martin, liderul celebrei formatii Coldplay, aici intr-un featuring cu Faultine. In plus, coloana sonora mai cuprinde si nume precum Vank, AB4, Sweetbox si Aievea.


121 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings