Se pregateste o noua miscare politica, initiata de profesionisti "din categoria 35+ a neimplicaților din ultimul deceniu" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD duminică 11 apr 2021

Se pregateste o noua miscare politica, initiata de profesionisti "din categoria 35+ a neimplicaților din ultimul deceniu"

de I.R. Joi, 19 ianuarie 2012, 16:16
- a A+
Oameni din diverse medii - profesori, medici, antreprenori, specialisti in marketing, comunicare, publicitate, IT si noile tehnologii - pregatesc de mai multe luni o noua miscare, insa nu s-au decis daca initiativa sa fie civica sau politica. Consultarile intre ei au inceput in toamna lui 2011 si s-au accelerat pe fondul manifestatiilor din strada din ultima saptamina, scrie Catalin Tolontan pe blogul sau .


UPDATE Tolontan: Manifestul lor (publicat pe Facebook) se numeste "Impreuna 2012" ! "O tara din care sa nu mai vrei sa pleci. O tara unde sa vrei sa te intorci" . Semnatarii sint: Aneta Bogdan- specialist branding, MBA, Chartered Marketer, Fellow CIM Antreprenor Bogdan Naumovici ¬ specialist comunicare si advertising, antreprenor Dan Costinescu ¬ specialist matematici financiare Wall Street, MS Stanford University Dragos Radu ¬ preda economie politica la King¬s College, Londra Ioana Marinescu- arhitect, Londra Mihai Cusuta ¬ doctor in economie, MBA Viorel Pascale ¬ antreprenor, EMBA.

Potrivit acestuia, initiatorii noii miscari fac parte din categoria 35+ a neimplicatilor din ultimul deceniu si jumatate, care n-au apartinut nici unui partid politic si, in general, au o reputatie de invingatori in breslele lor.

"Fara a fi in sensul curent vedete, sint personalitati puternice, care au si admiratori, dar si contestatari in domeniile sau industriile in care activeaza. Unii lucreaza in Romania, altii in strainatate, mai ales in universitati reputate", scrie Tolontan.

Citeste integral si comenteaza pe Tolo.ro .


2054 de afisariStim, Noua Republica.
CCC [anonim], Joi, 19 ianuarie 2012, 16:32
+3/3
Este prezenta in mediul public de ceva vreme. Este interesant d-le Tolontan ca de-abia acum ati aflat de ea.
Coabitarea
Daniels22026 [utilizator], Joi, 19 ianuarie 2012, 19:10
+2/2
Sint doua elemente importante la baza unui partid:oamenii si banii.

Ce mari oameni de afaceri sint dispusi sa finanteze partidele noi "imaculate"? Cit de seriosi sint acestia, in principii si, mai ales, ca avere? Sa nu-mi pomeniti despre cotizatii de partid, sau vreo campanie pentru stringerea de fonduri, ca ma umfla risul.

Problema n-a constat niciodata in oameni de valoare, onesti si dedicati. Romania nu duce lipsa de astfel de oameni. Problema Romaniei si a oricarei alte tari sau uniuni este coabitarea dintre cei buni si cei puternici financiari.
inca 7 comentarii comenteaza