Cu un joc presărat cu numeroase erori, Mihaela Buzărnescu (29 WTA) a fost un pachet de nervi în meciul cu Jelena Ostapenko (turul I la Doha), a vorbit constant cu ea însăși și a avut o discuție aprinsă cu antrenoarea poloneză Justyna Jegiolka. "Nu mă ajuți deloc. M-am săturat de toată lumea care își dă cu părerea despre tenis", i-a spus Buzărnescu antrenoarei sale.

HotNews.roFoto: Hotnews

După ce a câștigat al doilea set al meciului cu Ostapenko, Mihaela Buzărnescu a cerut intervenția antrenoarei Justyna Jegiolka. Nemulțumită de sfaturile polonezei, Buzărnescu a răbufnit.

Dialogul dintre Buzărnescu și antrenoarea sa:

Buzărnescu: Îmi poți spune mai multe?

Jegiolka: Da, pot să îți spun mai multe.

Buzărnescu: Bine, pentru că nu mă ajuți deloc!

Jegiolka: Trebuie să servești bine. Dacă nu te simți sigură, trimite lovituri de forehand spre corpul adversarei.

Buzărnescu: M-am săturat de toată lumea care își dă cu părerea despre tenis. Cum să servești, unde să servești și lucruri de acest gen. Mă enervează. Ar trebui să joace ei în locul meu. M-am săturat de toate comentariile astea.

Mihaela Buzărnescu a fost învinsă în trei seturi de Jelena Ostapenko (22 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-2, părăsind turneul Qatar Total Open de la Doha încă din runda inaugurală.

Pentru prezenţa pe tabloul principal de simplu, Buzărnescu va primi 8.290 de doalri şi un punct WTA.

Mihaela Buzărnescu nu se regăsește după accidentarea suferită în august, la Montreal, în meciul din turul al doilea cu Elina Svitolina. Românca a ajuns la a noua înfrângere consecutivă. A mai fost învinsă în primele tururi la Beijing, Moscova, Limoges, Brisbane, Hobart și Australian Open. Acestora li se adaugă și cele două înfrângeri de la finalul săptămânii trecute, din meciul de FedCup dintre Cehia și România.