Corina Crețu a explicat vineri seară la Digi24că nu a primit nicio ”propunere publică” de a candida pe listele PSD la europarlamentare, subliniind că nu-i place când ”vorbim în particular şi în public spunem că nu am discutat”, iar ”până la urmă Ponta e PSD”. Explicațiile vin după ce aceasta a declarat că își dorește să candideze la europarlamentare, dar singura propunere publică a venit din partea Pro România.

Corina Cretu 3Foto: Hotnews

”Îmi doresc să candidez. Da. Sunt în PSD de la 22 de ani, mă deranjează aceste atacuri că pentru un loc pe listă sunt dispusă să sar dintr-o barcă în alta. Am rămas în PSD cu toate aceste atacuri şi jigniri, pentru că ţin la acest partid atât de mult. Nu sunt genul să sar dintr-o barcă în alta. Dar dacă m-aş duce la Pro România, nu mă duc pe altă zonă politică decât cea de social-democrată. Mă duc la cel care m-a propus când era prim-ministru cap de listă. Nu înţeleg de ce în PSD se face o demonizare a lui Victor Ponta, a avut o guvernare cu greşeli, dar s-a maturizat, după părerea mea, şi, aşa cum e el şi cum a fost, am câştigat în alegerile din 2014, 16 locuri, jumătate din locurile de pe liste.

Sunt social-democrată, dar dacă nu mai sunt dorită într-un loc, ce să fac? Să mă duc în munţi?”, a explicat Corina Creţu la Digi24.

Aceasta a mai spus că nu s-ar duce ”niciodată pe dreapta” și că nu s-ar duce la orice partid, dar ”până la urmă Ponta e PSD”.

”Mi-aş dori să candidez în PE, iau în considerare şi analizez şi îi mulţumesc pentru propunere lui Vcitor Ponta”, a subliniat aceasta.