Lucian Șova, ministrul demisionar al Transporturilor, a declarat joi seara, într-o emisiune la Antena 3, că este decis să obțină cât mai multe rezultate, chiar dacă și-a dat demisia.

Lucian SovaFoto: Agerpres

„Peste capul meu nici nu afirm, nici nu confirm acest lucru (n.red. - despre ceea ce face CNAIR, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere), dar nici n-au mai reușit să facă acest lucru în ultimele luni, pentru că mi-am pus capul meu pe butuc”, a afirmat Lucian Șova la Antena 3, potrivit Mediafax.

Demnitarul a demisionat din poziția de ministru al Transporturilor la data de 22 noiembrie, în contextul recentei remanieri guvernamentale, dar decretul de demitere al acestuia nu a fost semnat de președintele Klaus Iohannis.

„Acum în decembrie, vreme rea, Aktor, pe capătul acesta de autostradă (n.red. - din București-Ploiești), lucrează cu mai mulți oameni decât lucra astă-vară, când mă plimbam pe-acolo și era pustiu. Trebuia să îi bag în sperieți. De-adevăratelea. Aici am trimis secretarii de stat și-au inventariat problemele și am eliminat barierele administrative. Stă o consilieră de-a mea pe cabinet, în fiecare zi, pe șantier, la A3, de dimineață până noaptea. Totuși, în ultimele săptămâni se lucrează și noaptea, de parcă astă-vară nu puteau lucra ziua. Mai produc și efecte. Sunt foarte încrâncenat ca, până în ultima zi de mandat, să mai produc efecte, chiar dacă acestea nu vor fi pe măsura așteptărilor”, a mai spus Șova.

CITEȘTE ȘI:

Întâlniri în serie între liderii Coaliției pentru a găsi o rezolvare rapidă a blocajului de la Transporturi și Dezvoltare. Dăncilă, așteptată la Dragnea, la Parlament / ​Toni Greblă și Tudorel Toader caută soluții juridice

Guvernul sesizează Curtea Constituțională pe motiv că Iohannis blochează remanierea: „Am vorbit cu președintele. Ne vedem obligați să facem acest lucru”