Un bărbat care a supraviețuit atacului armat din Las Vegas de anul trecut, soldat cu 58 de morți și peste 500 de răniți, a fost printre cei uciși în atacul de miercuri din California, spune familia sa, relatează

HotNews.roFoto: Hotnews

BBC.

Telemachus Orfanos, în vârstă de 27 de ani, a murit alături de celelalte 11 persoane în atacul de miercuri din localitatea californiană Thousand Oaks.

El a scăpat de moarte anul trecut când Stephen Paddock a deschis focul de la etajul 32 al Hotelul Mandalay Bay.

Mai mulți supravieuitori al acelui atac armat, considerat cel mai grav din istoria modernă a SUA, au spus că se aflau în barul în care miercuri Ian David Long, în vârstă de 28 de ani și fost ofițer în marina americană, a deschis focul.

”Fiul meu a fost în Las Vegas cu mai mulți prieteni de-ai spu și a venit acasă. Aseară nu a venit”, a spus mama sa pentru ABC News.

"Nu vreau rugăciuni, nu vreau gânduri, vreau măsuri de control a armelor de foc", a afirmat aceasta.

”Este în mod particular ironic că, după ce a supraviețuit celui mai grav atac armat din istoria modernă, a fost ucis în orașul său natal", a declarat tatăl său pentru publicația Ventura Country Star.

Atacatorul din California, Ian David Long, suferea de stres post-traumatic.

Cel puțin 12 persoane, inclusiv un ofițer de poliție, au murit în urma atacului armat comis în barul Borderline Bar and Grill. Autoritățile au informat că suspectul a fost găsit mort înauntru.