Wall Street Journal: Imperialismul riscă să fie periculos pentru China - Hotnews Mobile
1 € 4,7607 1 USD 4,2327luni 22 apr 2019
Acest articol
ipolitic [utilizator], Duminică, 23 septembrie 2018, 13:39
+2/2
m-a luminat. Incep sa inteleg de ce nu vrea PSDragnea dezvoltarea productiei si a infrastructurii in tara noastra. Ne fereste de pericolul de a deveni imperialisti.
mama ce le zice!
NuSuportProstii [utilizator], Duminică, 23 septembrie 2018, 13:49
+1/3
manipulare de 2 lei si-un leu. in aceasta situatie se afla SUA de 60 de ani cu diferenta ca R P Chineza are o clasa politica care nu este sub jugul corportiilor, FMI si bancii mondiale care vor razboaie si nici nu are stres electoral ca sa ia masuri de distrugere ale altor natiuni pentru a castiga alegeri sau pentru a “prospera” economic. China isi face treaba cum trebuie si atat si cum ca o face foarte bine SUA n-au decat sa admire si sa invidieze noua forma de superputere mondiala care nu creste prin razboiae cu cei mici ci cu munca multa, progres tehnologic si legi interne care reusesc sa tina zeci de popoare insumand peste 1,3 miliarede de indivizi in ordine. desigur mai au mult pana sa ajunga nivelul mediu de trai din occident dar sa nu uitam ca acum 30 de ani multa lume ii considera lumea a treia iar acum sunt vazuti ca principal adversar economico politico miltar al occidentului. in timp ce jurnalisti manipulatori le prevad sfarsitul in razboiae cu inamici pe care china nu ii are SUA a ramas doar cu google & co, boing si gigantul industrial militar in timp ce chinezii produc cam tot, inclusiv jucariile sexuale atat de occidentale si dorite de noi cei din west.
un comentariu
nicoR [utilizator], Duminică, 23 septembrie 2018, 16:59
+1/1
de bun simt. a se vedea si comparatia China - India. in afara de cateva orase cu outsourcing, restul e mai rau decat la noi la tara (cine a fost si a vazut), spre deosebire de China, unde si orasele mai mici (ca. 1 mil) au tot ce le trebuie, sunt chiar conectate la trenurile de mare viteza, etc
comenteaza