Actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels, care a declarat că în 2006 a avut o relaţie cu actualul preşedinte american Donald Trump, a fost arestată miercuri într-un club de striptease din statul Ohio, în ceea ce avocatul ei susţine că este o înscenare, transmite Reuters.

Daniels, pe numele ei real Stephanie Clifford, a fost arestată într-un club din oraşul Columbus (statul Ohio) pentru că i-a permis unui client să o atingă de o ”manieră nonsexuală” în timp ce ea se afla pe scenă, a scris pe Twitter avocatul actriţei, Michael Avenatti.

El a adăugat că Daniels a fost arestată în timpul unei înscenări. ''Aceasta a fost o înscenare şi ceva cu motivaţie politică. Miroase a disperare. Vom combate toate aceste acuzaţii stupide'', a menţionat avocatul, care a precizat că se aşteaptă ca Stormy Daniels să fie eliberată pe cauţiune şi să fie acuzată de infracţiune pentru că a permis atingerea sa.

Daniels a spus că în 2006 a avut relaţii sexuale cu Donald Trump şi că avocatul personal al acestuia, Michael Cohen, i-a plătit 130.000 de dolari pentru a păstra secretul asupra acestei relaţii, cu puţin timp înaintea alegerilor prezidenţiale din SUA din 2016. Cohen a recunoscut că a făcut plata respectivă, însă pentru a pune capăt ”acuzaţiilor false şi bazate pe şantaj”.