Cununia religioasă a fostului principe Nicolae cu Alina-Maria Binder va avea loc în 30 septembrie, la Sinaia, anunţă News.ro. Ceremonia va fi oficiată la Biserica "Sfântul Ilie" şi va fi urmată de o recepţie la care sunt aşteptaţi invitaţi din ţară şi străinătate.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nicolae al României şi Alina-Maria Binder sunt încântaţi să anunţe oficierea cununiei religioase la Biserica «Sfântul Ilie» din Sinaia, în data de 30 septembrie 2018. Cununia religioasă va fi urmată de recepţie, la care vor participa invitaţi din România şi de peste hotare", a anunţat duminică, pe Facebook, fostul principe Nicolae.

Acesta a precizat că mai multe detalii vor fi oferite în apropierea evenimentului.

Fostul principe Nicolae a spus, joi, de Ziua Regalităţii, că relaţiile sale cu membrii familiei regale "nu sunt cele mai bune" şi, chiar dacă nu are comunicare cu aceştia, îi va invita la nuntă.

Ziua Regalităţii a fost marcată în oraşul arădean Pecica de Asociaţia "Amicii Regelui Mihai", cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local, fiind prezent şi fostul principe Nicolae, alături de soţia sa Alina.

Cuplul a făcut un tur al mai multor obiective din oraş, cum ar fi şcoli, o brutărie şi o fermă de bivoli. Cei doi au vizitat şi "Stejarul Regelui", plantat în ziua naşterii M.S. Regele Mihai I, aflat în piaţa din centrul oraşului.

Întrebat de jurnalişti despre nunta sa, Nicolae a declarat că va trimite o invitaţie fiecărui membru al familiei regale.

"Sper că vor veni", a spus fostul principe, care nu a dorit să dezvăluie şi alte nume de pe lista de invitaţi. El a precizat totuşi că are invitaţi din toată Europa, dar şi din SUA şi Australia.