VIDEO Exorcizare prin telefon - sau cum scapi de diavol în secolul 21 - Hotnews Mobile
1 € 1 USD joi 18 apr 2019
Anunt:'' Exorcizez la cerere, dar doar prin
scaraotchi [utilizator], Luni, 16 aprilie 2018, 23:23
0/2
Cambridge Analytica...!"
Cum unii profita de prostia altora
BEDE [utilizator], Marţi, 17 aprilie 2018, 8:29
-1/3
Ia sa vedem. Exista optiunea sa crezi ca nu exista demoni, iar atunci exorcizarea ca idee este doar o inventive ca unii sa castige prestigiu si, evident, bani.
Mai exista si optiunea sa crezi ca chiar exista demoni - lucru care ar parea sa-l indice si tot felul de fenomene paranormale si unele comportamente total irationale si aberante ale unor personae -, dar, daca exista asemenea entitati, ele nu pot fi explicate stiintific, nici nu s-ar gasi un instrumentar din lumea materiala prin care ele sa poata fi controlate, ci ar putea fi controlate doar de alte entitati din sfera lor, care, potrivit Bibliei, sunt ingerii lui Dumnezeu care nu s-au revoltat impotriva Creatorului (demonii fiind niste ingeri care s-au revoltat). Si, atunci, ce spun despre exorcizare cei care au fost, ca sa zicem asa, "maestrii", apostolii lui Isus? Pai, iata ca nu spun nimic si nu dau nici un fel de reteta, nici un fel de ritual. In Noul Testament nu se gasesc descries nici un fel de metode de exorcizare. Daca ar fi existat asemenea metode, nu ar fi fost ele descries? Doar Noul Testament a fost scris de unii care si-au dat viata pentru credinta lor, nu de unii care traiesc de pe urma credintei altora... Domnul Isus le-a spus odata ucenicilor "acest soi de draci se scoate numai prin post si rugaciune". Potrivit Noului Testament, numai credinta in Domnul Isus si ascultarea de El poate face ca cineva sa nu ajunga mai mult sau mai putin sa fie manipulate de demoni.
Ce credeti? Exista doar doua alternative logice. Ori nu exista nici Dumnezeu, nici demoni... Ori credeti ceea ce spune Biblia.
Iata un exemplu din Noul Testament
Altiro [utilizator], Marţi, 17 aprilie 2018, 9:42
+1/1
MATEI,17: "Şi mergând ei spre mulţime, s-a apropiat de El un om, căzându-I în genunchi, Şi zicând: Doamne, miluieşte pe fiul meu că este lunatic şi pătimeşte rău, căci adesea cade în foc şi adesea în apă.
Şi l-am dus la ucenicii Tăi şi n-au putut să-l vindece.
Iar Iisus, răspunzând, a zis: O, neam necredincios şi îndărătnic, până când voi fi cu voi? Până când vă voi suferi pe voi? Aduceţi-l aici la Mine.
Şi Iisus l-a certat şi demonul a ieşit din el şi copilul s-a vindecat din ceasul acela.
Atunci, apropiindu-se ucenicii de Iisus, I-au zis de o parte: De ce noi n-am putut să-l scoatem?
Iar Iisus le-a răspuns: Pentru puţina voastră credinţă. Căci adevărat grăiesc vouă: Dacă veţi avea credinţă în voi cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, şi se va muta; şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă.
Dar acest neam de demoni nu iese decât numai cu rugăciune şi cu post. "
Si ce dovedeste asta?
BEDE [utilizator], Marţi, 17 aprilie 2018, 11:21
+1/1
Dovedeste oare ca ar exista anumite metode sau anumite ritualuri prin care s-ar face exorcizari ca metoda certa? Sigur nu.
Tare multi profita de pe urma prostiei altora.
comenteaza