Ministrul Sănătății, la RFI: Managerii de spitale nu au bani să compenseze scăderile salariale? Dați-mi voie să nu-i cred - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2322joi 18 apr 2019
Pai si normal
mitg [utilizator], Luni, 16 aprilie 2018, 17:08
+4/8
La cati bani din spagi fac managerii, iti vine greu sa crezi ca n-ar putea sa dea ceva din buzunar si sa doneze spitalului.
Doamna traieste in alta tara
Mistrelutz [utilizator], Luni, 16 aprilie 2018, 17:14
+6/6
si face naveta sa vina in Romania la servici..altfel nu -mi pot explica declaratiile din ultimul timp..
Adica pacientii se plang zi de zi ca trebuie sa isi cumpere medicamentele ,seringile si cam tot ce e nevoie cand sunt internati da' ea nu crede ca spitalele nu au bani..
sper sa se trezeasca oamenii din conducerile unitatilor din tara,din orice domeniu,sa vada ce teapa si-au luat cu psd.sa vada ca psd arunca tot in capul lor,guvernul nu e de vina pentru nimic in tara asta..
Mie mi-e si scarba de acum...
Nu are curaj să spună că Olguța a greșit.
asavreau [utilizator], Luni, 16 aprilie 2018, 17:14
+6/6
Îi este frică că o bate Olguța.Înțeleg de ce au prezentat tembeliziunea lui Ghiță filmulețul cu Olguța când bate pe unii.Vroia să-i sperie pe cei care ar fi spus că legile făcute de ea sunt proaste.
Da, au bani. Nu mai cumpara seringi,
cartofil [utilizator], Luni, 16 aprilie 2018, 18:05
+7/7
medicamente, fase etc. Iar doctorii, chiar daca sunt buni sau foarte buni vor face medicina exact ca pe vremea lui Hipocrat.
Ce bază legală au vorbele Sorinei Pintea?
asavreau [utilizator], Luni, 16 aprilie 2018, 19:20
+1/1
Să dea o OUG în acest sens,să vedem dacă găsește baza legală la ce spunea Sorina.Managerii pot fi acuzați de deturnare de fonduri și dacă se întâmplă vreo„minunăție”,managerii au asigurată cazarea și masa la pușcărie.
tot bate apa in piua
torna_fratre [utilizator], Marţi, 17 aprilie 2018, 0:50
+1/1
ca managerii sa dea bani la medici si asistente.
pacientul? da-l incolo .poate sa crape din lipsa de medicamente sau alte consumabile.
de cand sistemul medical este facut pentru medici si asistente?sistemul medical este facut pentru pacienti!!!!!!!!!!!!!!!
pacientul plateste taxe ca sa beneficieze de servicii medicale.
pe bune,ma duc sa cumpar un AKM din Basarabia sau Ucraina si ma apuc sa tratez pesedistii cu 7.62mm.ca vad ca nu se mai vindeca de prostie si incompetenta.
afoana...
morometu [utilizator], Marţi, 17 aprilie 2018, 15:46
0/0
Pai tzatzica, cheltuielile spitalelor de stat sunt strict bugetate si evidenta la leut este in trezorerie. Daca matale spargi seminte pe sant, probabil nu ai auzit de""Legea 500/2002'' legea finantelor publice! De fapt, ce sa ne mai miram? Vasilichia nu face acordul intre subiect si predicat, play boy investeste deficitul, condamnati penali fac legi, matale si ''sticluta'' nu stiti nimic despre SF cu finante publice...
Oricum sanatatea este subfinantata. Fiecare pacient stie cum isi cumpara medicamente, pansamente, lenjerie...cand este in spital. Acum vrei sa facem cheta si pentru sporuri la salarii. Cotizam destul cu...spaga!
In ce tara putem trai?
comenteaza