Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a explicat marti seara absenta fostilor lideri ai partidului Ion Iliescu si Adrian Nastase de la Congresul extraordinar al partidului care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute la Sala Palatului, potrivit Agerpres.

Dragnea a declarat, intr-o emisiune la Antena 3, ca Ion Iliescu "nu a putut sa vina", in timp ce Adrian Nastase "a avut reprezentanti acolo".

"Stiu ca domnul presedinte Iliescu nu a putut sa vina. Stiu ca a avut invitatii la mai multe evenimente. Nu vreau sa intru in detalii, pentru ca nu am permisiunea dumnealui, iar domnul Adrian Nastase sigur a avut reprezentanti acolo, printre cei care au candidat, pe care i-au sprijinit. A fost suficient", a afirmat Dragnea.

Intrebat daca exista tensiuni intre el si Nastase, Dragnea a spus: "Categoric nu. Puteti sa luati toate abordarile mele, toate pozitiile mele, toate declaratiile mele despre domnul Adrian Nastase de cand sunt eu in PSD si pana astazi si poate am fost singurul care a avut o pozitie transanta si fara echivoc".