Circulatia feroviara este blocata, marti seara, intre Ploiesti si Brasov, dupa ce doi arbori au cazut pe calea ferata, unul dintre copaci prabusindu-se peste vagonul unui tren, fara a exista victime. La acesta ora, opt trenuri sunt oprite pe traseu, relateaza News.ro.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane a anuntat ca traficul feroviar este blocat pe Magistrala 300 Ploiesti - Brasov din cauza unor copaci cazuti pe calea ferata.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, Ciprian Sfreja, a declarat pentru News.ro ca unul dintre copaci a cazut peste un tren cu pasageri care circula spre Capitala, fara a se inregistra victime, iar celalalt a cazut pe calea ferata, intre localitatile Timisu de Sus si Predeal.

La randul lor, reprezentantii CFR au precizat ca pe sectia Timisu de Sus - Predeal este lipsa curent in firele de contact din cauza copacilor cazuti pe calea ferata, iar echipe de interventie CFR Infrastructura se afla la fata locului si lucreaza pentru redeschiderea circulatiei.

La ora 20.00, opt trenuri stationau in garile de pe traseu (cinci in Brasov si trei in Predeal), urmand sa ajunga la destinatie cu intarzieri.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/calatoriilor achizitionate si neutilizate (fie pentru intreaga ruta, fie pentru distanta neefectuata din ruta respectiva), precizeaza CFR Calatori.