Stratul de zapada este suficient de consistent pe partiile din Predeal si Poiana Brasov pentru a asigura conditii foarte bune de schiat, cu toate ca temperaturile au crescut cu cateva grade in ultimele zile.

Schi la PredealFoto: AGERPRES

"La Predeal se schiaza in conditii foarte bune, iar instalatiile de transport pe cablu, telescaunul si teleschiul, functioneaza. Programul acestora este pana la ora 19.00, cu exceptia zilei de duminica, atunci cand instalatiile de transport pe cablu functioneaza pana la ora 17.00. Cei care ajung vineri si sambata la Predeal, pe partia Clabucet, vor putea asista la Cupa Arhitectilor la schi alpin, faza nationala. De asemenea, pe partia Clabucet, in fiecare weekend, pana la incheierea sezonului 2017-2018, organizam Winter Snow Fest si Kids Snow Fest, la care oferim si premii", a precizat pentru Agerpres directorul Centrului National de Informare si Promovare Turistica Predeal, Marius Catalin Campeanu.

Stratul de zapada pe partiile din Predeal masoara peste 60 de centimetri.

In Poiana Brasov se schiaza foarte bine pe toate partiile Domeniului schiabil.

"Conditiile sunt foarte bune, iar stratul de zapada masoara intre 70 si 100 de centimetri. Se schiaza din varful Masivului Postavarul pana la baza muntelui fara probleme. Mijloacele de transport pe cablu sunt functionale. Cred ca va fi un weekend destul de aglomerat in statiune. Mai avem putin si ne apropiem de doua milioane de treceri pe la turnichetele mijloacelor de transport pe cablu. De la jumatatea saptamanii viitoare, este posibil ca la Poiana sa inceapa sa ninga din nou, dupa cum am arata prognoza, asa ca este posibil sa se schieze la Poiana Brasov si in luna aprilie", a declarat pentru Agerpres administratorul Domeniului schiabil din statiune, Dorin Dragoi.