Vicepremierul Paul Stanescu, la Bacau: "Nu doresc sa fiu prim-ministru. Sunt in bune relatii cu Mihai Tudose" / Liviu Dragnea a plecat pe usa din spate, pentru a evita presa - Hotnews Mobile
1 € 4,7607 1 USD 4,2327luni 22 apr 2019
Pai moncher,
moka [utilizator], Vineri, 12 ianuarie 2018, 21:43
+3/3
Trebuia sa punctati de acum 1 an la capitolul administratie. De aia v-au ales oamenii - sa apropiati administratia de cetateni. Nu ca sa umblati cu fofarlica la legile justitiei si alte bazaconii pe care nu ma apuc sa vinle enumar acum fiindca le stiti si voi si populatia foarte bine.
Stanescu...., Stanescu parca e nume de
scaraotchi [utilizator], Vineri, 12 ianuarie 2018, 22:29
+2/4
"conational", nu-i asa? Sa improvizam putintel:

" Nu vreau mancati-as sa fiu Prim-Bulibasa,nu. Eu am venit aci cu safu' al mare, pupa-i-as portofelu' lui de barosan si cu Pardaillan nepota-miu, sa-i convingem pa crestinii astia ca si-a bagat coada shoshoiu' ala, ardel-ar focu' sa-l arda si acu' l-a suparat pe printisoru' nostru de-i foc si para.

Da nu-i problema ca a zas barosanu', manca-i-as.... dar lasa, ca scoate el bistarii de la ciorapu' lu' masa-mare de la Gratia si le da la crestini sa mananca si gura lor iar fearele ni le da noua. Cum care feare? Pai nu va spusai mai devreme - fearele de la Gratia, care pacatele mele altele, ca p-alea din triaj de la CFR-eu din Videle, de la duamna Carmen, pupa-i-as ..., le ciordiram de mult...."
comenteaza