Rectorul Academiei de Politie, Daniel Torje, anunta ca demisioneaza; el dezminte acuzatiile la adresa sa - Hotnews Mobile
1 € 4,6540 1 USD 4,1197sâmbătă 15 dec 2018
........
T-Ora [utilizator], Vineri, 12 ianuarie 2018, 18:38
+3/13
Retin din CV-ul domnului rector, profesor universitar la catedra de Educatie Fizica :
"Premiul de excelenţă, secţiunea interpretare, Festivalul naţional de umor „Ceapa de aur”,
Făgăraş, 2002" si vreo 20 de " diplome de excelenta sau de merit" pentru activitati una mai obscura ca alta, diverse alte diplome si distinctii din domenii diferite, un amestec de te doare mintea!
Curat profesor universitar cu doctorat in stiintele educatiei.
Cat despre acuzatia adusa, eu cred ca un om care nu are nimic sa-si reproseze nu-si da demisia ci aduce dovezi in sprijinul nevinovatiei sale.
pai
nahir [utilizator], Vineri, 12 ianuarie 2018, 19:25
+10/12
din aceleasi motive expuse de dvs. nici dragnea nu-si da demisia. Se considera nevinovat, pt. toate acuzele fiind de vina statul paralel (care-o fi ala, numai el si cu tradiceanu stiu).
Dimpotriva, indiferent de biografia lui Torje, mie mi se pare o reactie corecta, punandu-se la dispozitia celor ce ii vor ancheta acuzatia. Daca se va dovedi ca acuzatia a fost nefondata, moralmente Torje va iesi in castig.
diferenta e mare
T-Ora [utilizator], Vineri, 12 ianuarie 2018, 19:49
+3/3
Banuiesc ca Dragnea stie ca are justitia la mana ( si nu numai), indiferent de ce probe sunt impotriva lui, asa ca-i da mana sa faca pe cocosul si sa spere ca va ramane vesnic in functie. Torje e un prapadit incomparatie cu Dragnea si in mod sigur studenta care l-a acuzat are si ceva probe, ca prea s-a grabit sa renunte la functie.
Dar daca s-a incercat (si reusit de mai multe ori) musamalizarea cazului unui pedofil ( ca era coleg de-al lor, cum sa-l dea in gat?), banuiesc ca nimeni nu ia in seama o studenta care se plange de hartuire sexuala si acuza ditamai rectorul.
Deci diferentele intre cele doua personaje sunt extrem de mari.
o varza de CV!
T-Ora [utilizator], Vineri, 12 ianuarie 2018, 21:01
+4/4
Am uitat sa adaugat ceva legat de remarca dv " indiferent de biografia lui Torje,".
Se intampla ca CV-ul unui rector, in general al unui profesor universitar, nu e chiar "indiferent". Si nici intamplator.
Un om care a ajuns sa aiba asemenea titlurisi functii in ciuda unui CV mai mult decat mediocru nu poate fi o persoana corecta. Cand faci studii universitare de educatie fizica . dupa care mai faci si dreptul, iti tragi si cateva mastere in management si un curs de specializare in...jurnalism, si inchei apoteotic cu un doctorat in stiintele educatiei ca sa ajungi profesor universitar la catedra de educatie fizica..... ei bine...mie unul mi se pare o varza! Bineinteles, in tot acest timp, domnul fost rector muncea, avea si functii de raspundere...deh, persoana polivalenta ca mai toti astia care se catara in functii.
O varza care sa impresioneze fraierii, nimic mai mult, dar o varza la care o persoana corecta nu se preteaza.
Ministerul de interne
Frank777 [utilizator], Vineri, 12 ianuarie 2018, 18:47
+11/11
Un organism bolnav si lipsit de moralitate.Dominat de coruptie,lacomie la bani,lipsa de profesionalism,plin de doctori analabeti deveniti doctori pentru sporul de salariu...
Am vrea noi sa credem, dar...
tarantella [utilizator], Vineri, 12 ianuarie 2018, 18:58
+10/12
Fapta s-a petrecut anul trecut, in iulie (n-au fost doar zvonuri, s-a lasat cu un mic scandal chiar). Articolul din ziar, de la care porneste ancheta corpului de control, e din 12 ian. a.c.. Totusi, ce a facut corpul de control din iulie 2017 pana astazi? Ce sa faca si ei, musamalizare si pus batista pe tambal...
comenteaza