BAC 2018 Modele de subiecte pentru examenele orale din februarie. Absolventii de liceu sustin luna viitoare competentele lingvistice si digitale - Hotnews Mobile
1 € 4,6288 1 USD 3,9099vineri 25 mai 2018
Dati bac-ul pana il luati obligatoriu!
soundtrack [utilizator], Joi, 11 ianuarie 2018, 18:01
+4/4
"Moarte intelectualilor!" inca mai suna in urechile a peste 60% din romani! Au vrut egalitate cu intelectualii toti plutonierii si strungarii de vremea comunismului, care s-a bazat pe nulitati si idioti utili determinati sa-i elimine pe 'destepti". Cred ca aproape le-a reusit! Acum, orice lenes cu IQ de broasca isi da bacul dupa ce si-a luat doctoratul.
foametea de azi
clencix [utilizator], Vineri, 12 ianuarie 2018, 19:44
0/0
Ieri comunistii provocau foamete, prin constienta sau inconstienta proasta folosire a resurselor pamamntului. Astazi aceleasi ideologii bolsevice au alt obiect, unul modern, al societatii informationale a cunoasterii. Bolsevismul de azi permite democratiilor sa fie inghitite prin votul celor fara judecata, care oadata ajunsi la putere, o vor pentru totdeauna, stiindu-se incapabili sa o sustina prin argumente inteligibile. Puterea ajunsa inoportun la semidocti si inculti, devine unealta de supunere a celor care nu sunt ca ei. Imbecilii ajunsi la putere prin votul multimilor inculte, neinformate sau pasive, isi cauta metode de supravietuire. Semidoctii de azi sunt obligatoriu constransi la bolsevism, la forta dictatoriala a majoritatii, cum au facut-o si national socialistii lui Hitler si socialistii-comunistii incepand cu Lenin si Stalin, pentru ca fara dictatura nu pot dovedi forta libertatii omului. Noii bolsevici se considera uniliti de cei putini dar merituosi in gandire, pe care trebuie sa-i aduca sub ascultare. Bolsevicii intervin in sistemul de instruire al urmasilor nostri, provoaca astazi un alt fel de foamete, o indobitocire intelectuala, in care mintile curate ale copiilor ajung la maturitate deformate, schelete de spirit, fara hrana cu informatii utile care sa duca la dezvoltarea lor intelectuala. Ei ajung maturi asemenea cocalarilor initiali, cu mintile umflate de buruienile care sa perpetueaza prostia. Foametea de ieri este astazi pustirea mintilor tinerilor printr-un invatamant nul, fara elementele esentiale de logica si istorie, cele care aduc pe experienta trecuta a precedesorilor sansa de perfectionare a acestei experiente prin mecanisme coerente, logice, pe care omenirea le-a faurit cu greu in secole de gandire utila si pe care parvenitii de azi le arunca in gunoi fara sa le stie valoarea.
comenteaza