Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat, joi, limbajul folosit de senatorul PSD Serban Nicolae in plenul Camerei Deputatilor, el adaugand ca liberalii nu vor mai participa la emisiuni si dezbateri publice la care acesta va fi invitat.

Ludovic OrbanFoto: Agerpres

"Stiti foarte bine ca am solicitat conducerii PSD excluderea lui Serban Nicolae din partid. Nu poate fi acceptat acest mod grobian, violent. Nu este acceptabil ca in societatea romaneasca sa existe astfel de atitudini marlanesti, mitocanesti si astfel de exprimari profund jignitoare. In cazul in care PSD nu se desparte de Serban Nicolae, inseamna ca isi asuma public atitudinea lui. Inseamna ca se desparte definitiv de tot ce inseamna bun-simt, educatie, sapte ani de acasa, civilizatie in viata publica", a declarat liderul PNL, citat de News.ro.

Orban a mai afirmat ca liberalii nu vor mai participa la nicio dezbatere publica si nu vor merge la nicio emisiune TV la care este si Serban Nicolae: "In ceea ce ne priveste pe noi, niciun reprezentat al PNL nu va participa la nicio dezbatere publica si la nicio emisiune la care va participa acest individ. De asemenea, la Senat grupul PNL va solicita sanctionarea lui."

Deputatul USR Cosette Chichirau a filmat, miercuri, din plenul Camerei, in timpul scandalului pe legile justitiei si a transmis live pe Facebook. La un moment dat, ea are un schimb dur de replici cu senatorul PSD Serban Nicolae, care se afla in prima banca in plenul Camerei Deputatilor, ajungandu-se la replici precum "Hot"/"Nesimtita"; "Am poza ca sunteti sofer"/ "Am poza in care faceti sex anal".