Polonia: Puterea se pregateste sa voteze legi care ar afecta independenta Justitiei, populatia e chemata in strada. Dar observatorii sunt sceptici: Decembrie e cea mai aglomerata luna a anului pentru cetateni si e foarte frig - Hotnews Mobile
1 € 4,6671 1 USD 4,0557marţi 23 oct 2018
daca se mai indoia cineva
Non [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 12:56
+14/22
ca restabilirea influentei sovietice in est este in derulare...
Polonia
freestyle [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 14:17
+3/3
are cel mai antirusesc guvern din Europa. deci nu se va restabili nimic.
poate, poate
lulu1 [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 18:56
0/0
Poate este acelasi papusar!
Nu e frigul problema!
Martinezu [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 12:57
+12/16
Ba din contra! La noi cei mai multi au iesit pe ger de crapau pietrele.
Chiar ma intrebam daca oamenii de la noi asteapta sa se faca frig sa inceapa sa iasa in strada ca in februarie!
Altfel situatia e mai neagra decat atunci.
Eee, da...
Talibanu' cu turban Armani [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 17:02
0/0
Stai bre, ca la noi ies oamenii cand e ger pentru ca in case e la fel de frig. Iesim la protest, acolo macar ne incalzim. Mai un ceiut, un "Huuuuooooo".

Cel putin la mine asa e, cat sunt la protest fac economie la caldura.
Ete na..
Talibanu' cu turban Armani [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 12:58
+6/10
Asa de comozi au devenit polacii?
Poate nu mai stiu in cin sa aiba incredere...
fit [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 13:23
+11/13
...acesta este rezultatul manipularii si dezinformarii...
Treaba concertata de rusi in Romania si in Polonia
fit [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 13:21
+10/18
Se stie ca Romania si Polonia au fost mereu puncte cheie pentu strategiile Rusiei de slabire a Uniunii Europene, caci o UE puternica nu este in interesul lui Putin. Prea simultane sunt atacurile din justitie in ambele tari, cred ca niste consilieri rusi isi fac bine treaba la nivelul puterilor atat din Romania cat si din Polonia.

Dragnea si cei ca el ar fi in stare sa isi vanda tara la rusi numai sa nu ajunga la puscarie...
O solutie
Altiro [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 13:23
+6/12
Daca tot e foate frig si nu sunt dispusi la proteste in aer liber, polonezii ar putea sa opreasca caldura din Parlament pt a impiedica votul..
Sau poate nu
holinessdani [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 13:33
-2/6
Poate ca polonezii sunt mai educati si intai se informeaza despre ce e vorba si abia dupa aia ... rezista.
Dar cel mai mult mi-a placut de ala care se plange ca presedindele nu i-a intrebat pe rezistenti cand le convine cel mai mult sa protesteze ca in functia de asta sa propuna legile!
tactica!
eugen6215 [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 13:39
+3/7
citez"Pe de altă parte, populația începe să se sature de acest subiect care se află în mijlocul scenei mediatice de luni de zile. ""
Asta e de fapt tactica!!
si
Non [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 14:02
+1/7
pare ca functioneaza. aseara abia daca s-au strans 2K la parlament, desi lucrurile sunt inzecit mai grave decat ce au incercat cu OG 13 in februarie...
este evident
Itsoc [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 14:40
+1/3
ca si Romania si Polonia sunt parte dintr-un plan al marilor puteri implicate (SUA, UE si Rusia) de a transforma Blocul de Est intr-un nou experiment de illiberalism despotic ca spatiu "vital" intre influenta SUA si cea Ruseasca.

Cel mai probabil ca blocul de est va fi iarasi unul tampon, similar cu era 50-90 dar cu libera circulatie (in anumite cazuri) si liber schimb intre rusia si sua.

UE probabil nu mai are niciun interes pentru niste tari care in 10 ani au dovedit ca nu se pot integra in spatial European. probabil sunt piete mai avantajoase in Africa pentru UE.

Asa ca noapte buna skiorilor care s-au pisat pe el de vot! pup dulce din diaspora! :)))
Ma tot intreb
Reticentul [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 15:00
+1/3
Daca popoarele est europene vor inapoi, cu rusii. Nici vorba, nu doar ca nu vor, dar nici nu mai sunt atat de speriate de rusi. Problema se afla altundeva: fortati de nevoia uriasa de bani pentru reconstructie dupa comunism, au acceptat toate conditiile de aderare impuse de grupul de interese reprezentat de Comisia Europeana. Pentru a exercita un control eficient al noilor veniti, CE a introdus in aquis un mecanism perfid de anulare a suveranitatii prin crearea unui statut special al puterii judiciare, care sa reduca substantial puterea legislativa, ca expresie a suveranitatii. Tarile est europene s-au trezit astfel doar niste teritorii autonome. Partial reconstruite, cu nevoi financiare mai mici, popoarele est europene vor acum largirea autonomiei. Si au nevoie de restabilirea echilibrului intre puterile statului, prin desfiintarea privilegiilor puterii judiciare. Asta se va petrece in toata Europa de est, cu toata rezistenta CE. Popoarele est europene vor doar sa fie respectate si vor largirea autonomiei. de aceea voteaza cum voteaza, hai ca romanii sunt mai balcanici dar ungurii si mai ales polonezii sunt foarte mandri si greu de ingenuncheat. Bine ca s-au trezit totusi si romanii.
Da
Setalcott [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 23:41
+1/1
Polonia trece prin momente similare cu Romania. Cu Romania anilor 2000, adica, cand fortele reformiste au pus la cale modernizarea justitiei si urmasii fostilor s-au opus. Justitia poloneza e la stadiul justitiei romane de acum 10 ani, impanzita de sechele comuniste, care tipa ca din gura de sarpe ca incepe curatenia.
comenteaza