Cinci persoane, ranite intr-un accident produs in Timisoara de o soferita de 71 de ani care nu a acordat prioritate unui autoturism - Hotnews Mobile
1 € 4,6478 1 USD 3,9793miercuri 19 sep 2018
A vrut ea sa fie fruncea
Habermas [utilizator], Joi, 12 octombrie 2017, 20:01
-3/5
De aia. Nu varsta conteaza, ci ambitia ...
Bine ca n-a trecut pe sub poarta de onoare cand batea vantul.

[umor negru, da]
Fantastic!!
viorrell [utilizator], Joi, 12 octombrie 2017, 20:12
+4/10
Ce stire e asta ? Sa se publice o stire la fiecare accident din tara soldat cu raniti, cu precizarea varstei soferului vinovat, si sa vedem care este grupa de varsta cea mai periculoasa. Se doreste crearea impresiei ca soferii in varsta constituie un risc pe drumurile publice, pe cand sunt convins ca daca s-ar face statistici s-ar constata ca sunt printre cei care creeaza cele mai putine accidente in trafic.

Sunt departe de varsta asta, dar mi se pare ca in Romania se creeaza un curent de opinie anti-batrani. Ca si cum "avem destule pe cap, sa ne lase in pace, sa stea acasa". Dar daca nu suntem in stare ca indivizi si ca societate sa ne respectam si sa ne pretuim batranii, asa cum ni i-a dat cerul si istoria, nu vom putea ajunge departe.
exact
levierul [utilizator], Vineri, 13 octombrie 2017, 10:45
0/2
deci nu tinerii beti cu bemveuri coaja si numar de BG, ci batranii sunt marea problema.
71 de ani nu pot spune ca e batrana. Poate nu mai prezinta interes. Nu mai fluiera nimeni dupa ea.
In alta ordine de idei, cred ca in Timisoara procentul de accidente provocate de lipsa acordarii de prioritate este cel mai mare din tara.
varsta
Elfu [utilizator], Joi, 12 octombrie 2017, 20:35
+2/10
De la o anumita varsta ar trebui verificata atentia si viteza de reactie la intervale regulate.
La 71 de ani
Milka Man [utilizator], Joi, 12 octombrie 2017, 21:01
-4/8
Nu mai merge la inchisoare si sigur o doare undeva de o pedeapsa cu suspendare. Iar amenda o poate contesta 3-4 ani si poate nu mai trebuie sa o plateasca de pe lumea cealalta. Oricum, permis nu mai pupa...Pacat insa ca o data ce ai luat carnetul, nu te mai intreaba nimeni serios de sanatate si nu ti se mai testeaza reactiile (care oricum in Romania sunt testate extrem de superficial)....
comenteaza